A három legerősebb lézer gravírozó és vágó most nagyon olcsó

A LONGER már 10, 20 és 30W-os teljesítményű lézerrel is kínál lézer gravírozókat, vágókat és most mindegyik olcsóbb.

 

10W-os lézer gravírozó

A LONGER RAY5 lézer gravírozó 10W-os változata 10W kimeneti teljesítményű lézert ad és így már nem csak a korábbi extrák járnak, de durván erős a lézer is és a gravírozandó felület maximális mérete 400x400mm lehet.

Plusz továbbra is van offline gravírozás memóriakártyáról és wifin keresztül, mobil alkalmazással, vagyis nem kell számítógépre kötni és érintőkijelzője is van. Részletes bemutató itt.

 

 

Európai raktárról rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik. Most nagyon olcsó, csak 142 000 Ft (a vásárlás elindítása után ad automatikusan kedvezményt).

 

 

Extrém erős, 20W-os lézer gravírozó

A LONGER RAY5 már extrém erős, 20W-os lézerrel is elérhető, így már nem csak a korábbi extrák járnak, de a szokatlanul erős lézer is.

Plusz továbbra is van offline gravírozás memóriakártyáról és wifin keresztül, mobil alkalmazással, vagyis nem kell számítógépre kötni és érintőkijelzője is van.

A részletes bemutató itt található. Most jelentősen olcsóbb, csak 257 000 Ft (a vásárlás elindítása után ad automatikusan kedvezményt).

 

 

A legerősebb, 30W-os lézer gravírozó

A Longer Laser B1 az egyik legerősebb lézer gravírozó és vágó, elvág akár 5cm vastag anyagot is a 33W valós teljesítményű lézer által. Most bevezető árral 135 000 Ft-tal olcsóbb.

A részletes bemutató itt található.

 

 

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .