Wifis okos konnektor fogyasztásmérővel, hangvezérléssel, három színben

A MoesHouse okos konnektora egy komolyabb megoldás, eleve három színnel elérhető és Tuya alapú, ami az egyik legnépszerűbb okosotthon platform. Plusz van fogyasztás mérés, Alexa, Google Assistant hangvezérlés is és elérhető házon belül és kívül, mobilneten is. Kapcsolgatható, időzíthető, stb., szóval bármely készülék okossá tehető általa.

 

 Kuponnal most 6000 csak Ft. Kupon: BGHU2215

Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide

Külső megjelenés

Egy amúgy teljesen átlagos konnektorról van szó, csak be kell tenni a régi helyére és használható. Viszont elérhető fekete, fehér és arany jellegű színnel is, ami viszonylag ritka az okos konnektorok körében.

 

Igényes, üveg előlappal

 

 

Funkciók

Wifis konnektorról van szó, amely nem csak otthon, de távolról házon kívülről is használható, mobilinternettel elérhető minden funkciója például mobiltelefonnal. Android és iOS alkalmazással vezérelhetők a funkciók, mint például:

  • távoli ki / be kapcsolás
  • időzített ki / be kapcsolás
  • ciklikus ki / be kapcsolás
  • fogyasztás mérése

Mivel beépített fogyasztásmérővel rendelkezik, így nem csak vezérlésre, hanem fogyasztásmérésre is használható.

 

 

Időzített ki és be kapcsolást is lehetővé tesz

 

Képes haladóbb szintű vezérlésre, például ha lemegy a nap, akkor kapcsoljon be vagy ki. “Scene” támogatással rendelkezik, amellyel összetettebb feltételek  alapján is képes működni, egyéb eszközökkel, szenzorokkal együttműködve.

Amazon Alexa, Google Home kompatibilis, így a funkciói hangvezérléssel is elérhetők

 

 

4000W, 16A a terhelhetősége.

Tuya alapú

Magyarországon még viszonylag gyerekcipőben jár az okosotthon, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lennének a lehetőségeink már most is végtelenek, ha okosotthonról van szó. Ez az olyan vállalatoknak köszönhető, mint a Tuya, amely mára az egyik legjelentősebb ilyen jellegű céget jelenti.

A Tuya komplett megoldást kínál azoknak, akik valamilyen okosotthon, vagy IoT (Internet of Things, “dolgok internetje”) terméket szeretnének piacra dobni.

A Tuya platformhoz immáron 90 000 termék tartozik, 500 termék kategóriát lefedve. Nincs egy otthonnak olyan szeglete, ahol ne lehetne valamilyen Tuya terméket használni.

Ezen a képen összesen 3 gyártótól származó termék látható, de ellenére a különböző gyártóknak, a Tuya alkalmazás által képesek egymással kommunikálni.

 

 

 Kuponnal most 6000 csak Ft. Kupon: BGHU2215

Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .