Utorch Q2 akkus asztali lámpa teszt – több, mint lámpa

A Utorch Q2 akkumulátoros asztali lámpa egy elég kellemes fényerővel rendelkező asztali lámpa (olvasólámpa), amely egyben egy LCD kijelzőn mutatja az időt, dátumot és a hőmérsékletet is. Plusz van egy hangulatvilágítási módja is.

Az ára a tudása ellenére szerény, kb. 3700 Ft. Elég népszerű, így néha sajnos nincs raktáron, de pótolni szokták (“Arrival Notice”-szal kérhető értesítés az érkezésekor).

 

 

Hogyan vásárolj a GearBest webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

Külső

Visszafogott, kellemes külsővel rendelkezik, a lámpa a függőlegestől a teljesen lehajtott állapotig állítható. A tartó oszlopba került egy LCD panel, amely átlátszó, így elég jól néz ki, viszont bizonyos felületek előtt nehezen látható.A talpán van egy hangulatvilágítás, amelynek lassan, de folyamatosan változik a színe (kikapcsolható). Alacsony a fényereje, így inkább csak látvány elem. A tartó oszlop alján van a ki / be kapcsoló, amely egyben a fényerőt is szabályozza, három lépésben. Alatta van egy másik érintő rész, amellyel ki / be kapcsolható a hangulat világítás.  A lámpa rész 19 cm hosszú, annyira nyúlik fölé a világítandó tárgynak.

Méretek

Fényerő

A fényt 18 villogásmentes LED szolgáltatja, összesen 4W teljesítménnyel, ami nem tűnhet soknak, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ez a 4W az asztaltól 25 centire világít. Így maximális fényerőn már inkább asztali szolárium, mint lámpa, 1320 lux fényerővel, ami bőven elég a kényelmes olvasáshoz, vagy egyéb tevékenységekhez. 3 lépésben szabályozható, ha nem lenne szükséges a maximális fényerő. Az biztos, hogy nagyon jó fényt ad önmagában is, de fő világítás mellé is jó választás, ha az nem lenne elég például olvasáshoz.

 

 

Akkumulátor, üzemidő

1200mAh kapacitású akkumulátor táplálja, de használható vezetékről is. Ehhez viszont tápegység nem jár, csak kábel, amely viszont USB kábel, így bármilyen USB-s töltőről, vagy éppen akár számítógépről is tölthető.

Maximális fényerőn nagyjából 1.5 óráig bírja jelentősebb főnyerő csökkenés nélkül. Legkisebb fényerőn kb. 4 óráig bírja.

Az LCD kijelzőt egy gombelem táplálja, amelyet mellékel a gyártó. Vagyis független az akkumulátortól.

A hangulatvilágítás a teszt során ki volt kapcsolva, de sokat nem befolyásolna, mert nagyon alacsony a fogyasztása.

 

 

Összegzés

Összességében egy kellemes megoldásról van szó, nagy fényerővel és jól is néz ki, akkumulátoros, idő, dátum kijelzéssel és hőmérővel. Ráadásul az ára is teljesen korrekt.

 

 

Hogyan vásárolj a GearBest webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..