Szuperolcsó okos elosztó, amely három konnektort és 4db USB-t is ad – bármiből okos lehet

A nem okos eszközök, készülékek okosabbá tételének legegyszerűbb módja a konnektor okosító, vagy annak egy még jobb formája, az okos elosztó.

Az LDNIO elosztója különösen izgalmas, mert három darab okos konnektort, plusz egy Type-C és három USB-t is ad. Mindegyik távolról, házon kívülről is kapcsolgatható, időzíthető és képes együttműködni más Tuya eszközökkel, érzékelőkkel.

Vagyis bármely hagyományos eszköz, készülék okossá tehető általa és kuponnal most csak 10 400 Ft (limitált ideig használható): BGNY052

 

Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide

 

Alapvetően tipikus elosztó, de van rajta 4db USB is és azért egy igényesebb példány 2 méteres kábellel, amely a szokásosnál 33%-kal vastagabb.

 

 

Magas minőségű a belseje

 

A dugaljok 2500W, 10A-rel terhelhetők, míg az USB-k így alakulnak:

Type-C (PD): 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 15V/2A/5A, 30W (MAX)
PPS: 3.3-5.9V/3A, 3.3V-11V/3A
QC: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A, 18W (MAX)
USB: 5V/2.4A

Vagyis egész kellemesen gyors, 30W-os töltési teljesítményt ad.

Viszont ez okos elosztó, mindegyik konnektor és USB távolról, házon kívülről is kapcsolgatható, időzíthető és képes együttműködni más Tuya eszközökkel, érzékelőkkel.

Egészen pontosan az egész elosztó, a három dugalj külön és a 4db USB egyben kapcsolgatható, időzíthető, stb., házon kívülről is.

 

 

Képes együttműködni minden Tuya okosotthon alapú készülékkel, szenzorral.

Tuya alapú

Magyarországon még viszonylag gyerekcipőben jár az okosotthon, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lennének a lehetőségeink már most is végtelenek, ha okosotthonról van szó. Ez az olyan vállalatoknak köszönhető, mint a Tuya, amely mára az egyik legjelentősebb ilyen jellegű céget jelenti.

A Tuya komplett megoldást kínál azoknak, akik valamilyen okosotthon, vagy IoT (Internet of Things, “dolgok internetje”) terméket szeretnének piacra dobni.

A Tuya platformhoz immáron több százezer termék tartozik, sok száz termék kategóriát lefedve. Nincs egy otthonnak olyan szeglete, ahol ne lehetne valamilyen Tuya terméket használni.

Ezen a képen összesen 3 gyártótól származó termék látható, de ellenére a különböző gyártóknak, a Tuya alkalmazás által képesek egymással kommunikálni.

 

 

Kuponnal most csak 10 400 Ft (limitált ideig használható): BGNY052

 

Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .