Nagyon olcsó vezetéknélküli fülhallgató négy hangszóróval, módosítható hangzással: Tronsmart Onyx Pure

A Tronsmart amúgy is a nagyon jó ár / érték arányú dolgairól híres, de a Tronsmart Onyx Prime vezetéknélküli fülhallgató verhetetlen. Jelenleg 8900 Ft-ért jár négy hangszóró, módosítható hangás és 7 órás használat egy feltöltéssel.

Ráadásul mindkét fülhallgatóban egy kiegyensúlyozott armatúra meghajtó és egy hangszóró van. Előbbi felel a minőségi magas hangokért, míg utóbbi a középtartományért és a mély hangokért. Vámmentesen érkezik a Priority Line szállítási móddal. Kupon ehhez az árhoz (limitált ideig használható): NNNTSPURE

 

Vásárlási útmutatóért kattints ide

Külső

Tipikus fülhallgatokról van szó, amelyek jól formázottak, hogy jól megüljenek a fülben és a két meghajtó ellenére sem tűnnek nagynak.

 

 

Ergonomikus forma

 

Tartozik hozzá egy doboz, amely tárolja és tölti is a fülhallgatókat és mivel egy power bank-ról van szó, így akkor is, amikor nem kap áramot.

 

Hang jellemzők

A dual, hybrid driver, vagyis a két hangszórós fülhallgató kialakítás esetén egy felel a mély, középtartományért és egy a magas hangokért. Ezáltal erős basszus várható, de a magas hangok is jól szólnak.

Ez esetben a hangképzésért egy kiegyensúlyozott armatúra meghajtó és egy dinamikus hangszóró felel – előbbi a magas, utóbbi a mély és középtartománybeli hangokért felelős.

A kettő egy természetes, részletes és tiszta hangzást eredményez erős basszussal úgy, hogy közben a magas hangokat nem rontja el, azok is jó minőségben távoznak belőle.

Ebben az árkategóriában ez szokatlan, ráadásul három hangzás közül választhatunk:

  1. normál
  2. erős basszus
  3. tiszta

 

Technikai jellemzők

Bluetooth: 5.3
Bluetooth protokollok: HFP/HSP/AVRCP/A2DP
Audio codec-ek: AAC, SBC
Maximális átviteli távolság: 10m
Frekvencia tartomány: 20-20KHz

Használat

Ez a fülhallgató használható párban, vagy csak az egyik, ami lehet a bal és a jobb is. Mikrofonja is van, így híváshoz is használható és természetesen mindkét fülhallgatón van 1-1 érintőgomb, amelyek a szokásos funkciókkal rendelkeznek: számok közti váltás, hívás fogadása, stb.

Érintőgombok által kényelmesebben használható, hiszen nem kell nyomást kifejtenünk rá.

Minden funkció elérhető: lejátszás, szüneteltetés, léptetés, hangerő, stb.

 

Akkumulátor, üzemidő

7 óra használat jön össze egy feltöltéssel, amely a töltő dobozt is használva tovább növelhető, nem kevesebb, mint 32 órára.

A töltéshez csak bele kell tenni a fülhallgatókat a töltőbe és Type-C csatlakozón keresztül tölthető.

 

 

 Kuponnal most csak 8900 Ft (limitált ideig használható): NNNTSPURE

Vásárlási útmutatóért kattints ide

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .