Masszív, nagy teljesítményű és nagy kapacitású hordozható áramforrás érkezik a BLUETTI-től

A BLUETTI, az energiatároló iparág egyik piacvezetője, hamarosan bemutatja vadonatúj modelljét – az AC180-at.

Az előző hordozható power station-ök, például az EB150 és az EB240 utódjaként az AC180 számos fejlesztéssel rendelkezik, amelyek még jobbá és tökéletes hordozható áramforrássá teszik váratlan áramkimaradások, kirándulások és még sok más esetben.

 

 

A BLUETTI az AC180-at úgy tervezte, hogy segítse az off-grid életmódot is és felszerelte 1.800 W-os állandó kimeneti teljesítménnyel és a hordozható kategóriában nagyon nagy, 1152 Wh kapacitással, amelyek szinte minden otthon, vagy szabadban jelentkező áramigényt lefedi.

Továbbá az AC 180 “power lifting” móddal is rendelkezik, amely 2700 W-os kimeneti teljesítménnyel képes gond nélkül működtetni nagy teljesítményű eszközöket, mint például a kávéfőzők, hajszárítók, mikrohullámú sütők stb.

 

 

Azoknak az outdoor rajongóknak, akik a kempingezés vagy a lakóautójuk számára keresnek tartalék energiát, az AC180 biztosan túlteljesíti az elvárásokat.

Még akkor is, ha messze járnak a fő hálózattól, megbízható áramforrásként mindig rendelkezésre áll az AC180, mivel támogatja az akár 1440 W-os turbo töltést is és 0 > 80% töltés csak kb. 45 percet vesz igénybe!

Az UPS rendszernek köszönhetően az eszköz automatikusan felismeri az áramszünetet, és 20 ms alatt kapcsol át, így elkerülve az adatvesztést és a hardverkárokat.

 

 

Összességében az AC180 egy nagyon ígéretes termék, rengeteg előnye van azoknak, akik olyan helyzetekkel találkoznak, amikor szükségük van hordozható energiaforrásra.

A hatalmas teljesítmény és a tartós akkumulátor, valamint az intelligens alkalmazás segítségével az AC180 remek választás lehet azoknak, akiknek valamilyen szabadtéri elfoglaltság során szükségük van áramforrása, vagy otthon fontos, hogy áramkimaradás esetén is legyen áramforrásuk.

 

 

Az AC180 ára még nem eldöntött, de az ígéretek szerint az egyik legmegfizethetőbb hordozható energiatároló lesz a piacon. James Ray, a BLUETTI marketingigazgatója elmondta, hogy az R&D csapatuk a hordozhatóságot, teljesítményt és költséghatékonyságot egyesítő energiatárolót képzelt el, és most sikerült megvalósítaniuk az elképzelést az AC180-al.

 

További információk itt találhatók.

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .