Kihagyhatatlanul olcsó okos vezetéknélküli fülhallgató négy hangszóróval, változtatható hangzással – SoundPEATS Engine4

A SoundPEATS Engine4 vezetéknélküli fülhallgató most valószínűleg a legjobb ár / érték arányt adja, mert igen olcsó, mégis négy hangszóró került bele, alkalmazás tartozik hozzá, változtatható a hangzása, van LDAC codec támogatás (amely az egyik legjobb hangminőséget adja) és 12.5 órán át használható egy feltöltéssel.

A legjobb ár (12 600 Ft) új vásárlóknak érhető el, de egyébként is csak 13 700 Ft, ami még mindig nagyon jó ár. Ebben az árban már a vám és szállítás is benne van.

 

Hogyan vásárolj az AliExpress webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

Bemutató

Külső

Dizájnosabb in ear fülhallgatókról van szó és ahogy az lenni szokott, egy töltődoboz is tartozik hozzájuk, amely egyben külső akkumulátor (power bank) is, így áram hiányában is tölti a fülhallgatókat.

 

 

Ilyen a fülben

A doboz tartalma

A doboz tartalma:

  • a fülhallgatók
  • a töltő doboz
  • töltő kábel
  • 3 pár különféle méretű dugó (gumi harang)
  • felhasználói útmutató

 

Hang jellemzők

Mindkét fülhallgatóba 2-2 hangszóró került, egy felel a mély, egy pedig a magas hangokért, ezzel megoldva, hogy bár jó legyen a mély, az ne legyen hatással a teljes hangzásra, jók maradnak a magas hangok és remek a frekvencia tartomány is (20-40kHz).

 

 

A Hi-Res audio tanúsítványt is megkapta, amely nagy felbontású hangot, nagyobb mintavételezési frekvenciát és bit mélységét, vagyis összességében jobb hangminőséget jelent.

 

LDAC codec támogatás

LDAC codec támogatással rendelkezik, amely 990 Kbps bitrátára is képes (96KHz, az SBC 2.5x-ese), szóval igen magas minőséget ad.

 

Technikai jellemzők

Bluetooth verzió: 5.3
Codec: SBC, LDAC
Bluetooth profilok: HFP/A2DP/AVRCP

Használat

A szokott módon kell társítani valamilyen eszközzel, például telefonnal. A kezdeti társítás után a dobozból kivéve automatikusan végbemegy a dolog, tehát semmit nem kell csinálni, még a bekapcsolását is automatikusan intézi. Ez nagyon hasznos akkor (is), ha gyakran van rá szükség, hiszen így nem kell minden alkalommal szórakozni vele, csak kivesszük a dobozból és használjuk. Használható párban, vagy csak az egyik.

Mikrofonja is van, így híváshoz is használható, amely során zajcsökkentést alkalmaz.

Érintőgombja van, amely sokkal kényelmesebben használható, mint a fizikai gombok.

Alkalmazás használat

Tartozik hozzá egy alkalmazás is, amellyel extrák érhetők el és például pontos százalékos értékkel is kiírja a fülhallgatók töltöttségét is.

 

Equalizer

Az alkalmazással a fülhallgatók hangzása átállítható, ha az alap hangzás nem annyira szimpatikus.

 

Üzemidő

A doboza nem csak töltő doboz, hanem egy hordozható akkumulátor, tehát maga a tároló doboz is feltölthető, majd a doboz képes feltölteni a fülhallgatókat összesen kb. 43 óra használatot adva ezzel.

Egy feltöltés rendkívül hosszú, 12.5 óra üzemidőt ad (60% hangerő, LDAC esetén ez 8 óra).

 


Hogyan vásárolj az AliExpress webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .