Kiderült mikor érkezik a Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő és hogy miket tudhat

A jelek szerint igen közel van a Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő megjelenése, ami azt jelenti, hogy már a jövő hónapban bejelentésre kerülhet.

Egészen konkrétan június 11.-én kerülhet bejelentésre, legalábbis Kínában, amit a Xiaomi Mall jelentett be WeChat-en.

 

 

Több változást hoz magával a külsejét illetően, mint például a kijelző méretének növekedése 1.2″ méretre.

 

 

A töltő is megváltozik

 

Az újdonságok között van állítólag a véroxigénszint mérése, amely persze simán hihető, hiszen már minden fontos konkurens termék tudja, így meglehetősen kínos lenne, ha pont az egyik legnépszerűbb okoskarkötő ne tudná még 2020-ban sem. 5 új sport is várható.

Aztán lesz NFC, de az nem extra, viszont a nemzetközi változatban továbbra is kétséges a megjelenése, de egyes források szerint lesz.

Lesz továbbá mikrofonos változat, amely lehetőséget ad a hang utasítások kiadására, de csak Kínában. Viszont állítólag lesz Amazon Alexa támogatás is, de a nemzetközi változat csak szöveges formában fogad majd utasításokat.

Megjelenik a PAI, amely a Personal Activity Intelligence, egy számmal kifejezett érték, amely ha 100 felett van, akkor az jó, mert ez esetben kisebb az esély a szívvel kapcsolatos betegségekre és a diabéteszre. Illetve jó általános egészségi, fizikai állapotot jelez. A dolog mögött egyébként egy elég komoly, hosszú időn át tartó kutatás áll, 45 000 fő részvételével.

 

Sokat elárulnak az alkalmazás kódjában lévő szöveg részletek

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .