Filléres, mégis akkumulátoros szappanhab adagoló teszt: Loskii LK-SD1

Szappanadagoló teszt 2. évad, 1. rész. Viszont a Loskii LK-SD1 annyiból izgalmasabb, hogy kuponnal minimális összegért vihető, de ennek ellenére akkumulátoros és manuálisan is használható, nem csak a kezünket közelítve hozzá. Persze így elveszítjük az előnyét, hiszen pont azt akarjuk elkerülni, hogy összekoszoljuk és esetleg a kórokozók megtelepedjenek rajta, de azért esetleg jól jöhet. Európai raktárról (CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik, általában 4000 Ft ellenében.

 

Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide

Külső

Egy izgalmasabb formában megalkotott, főleg fehér színű testtel rendelkezik, amelynek szokásosan az alja maga a tároló része, amely 400 ml kapacitással bír, a teteje pedig az adagoló része.

 

A gyártó szerint így néz ki

 

Méretei – az alapterülete csak 8 cm, így jól elfér

 

Olyan, amilyennek várjuk és a tartálya színes, de azért átlátszó

 

A minősége megfelelő, de azért láttunk már jobbat is

 

Ott lapul a szenzor

 

A tetején van a bekapcsoló gomb, hosszan nyomva kapcsol be és megnyomva röviden kiad egy adagot.

 

 

A doboz tartalma

Használat

Egy feltöltést követően mehet bele a szmötyi és használatra is kész.

 

 

A habosítós szappanadagolók esetén előfordul, hogy a szappant hígítani kell, hogy hatékonyan működhessenek, de persze vehető direkt ilyen szappanadagolóba szánt folyékony szappan.

Szerencsére viszont erre nincs szükség, mert hígítva bármilyen szappan használható, így nem kell lemondani a kedvenc folyékony szappanunkról (vagy másról).

 

 A hígítás mértéke változó, ha sűrű, akkor első körben talán 2-2.5x-esére érdemes hígítani, de lehet, hogy az nem lesz elég.

Ha nem ad elég habot, vagy semennyit sem, akkor az annak a jele lehet, hogy túl sűrű még.

 

 

Használható természetesen nem csak fürdőben, hanem konyhában vagy bárhol. Hiszen nem csak szappant képes kipumpálni, hanem kézfertőtlenítőt, habfürdőt is.

Mennyire működik jól?

Tökéletesen működik és nem kell nagyon közel tenni a kezünket, így biztosan érintés mentesen valósul meg a szappan kinyerése.

A beüzemelését követően jellemzően pár próbálkozás szükséges lehet, míg jön hab, mert a cső még üres, viszont ez esetben elég sokszor kellett próbálkozni, mire habot adott.

Azóta viszont gyorsan, megbízhatóan működik és persze rögtön kérhető új adag.

 

 

A kiadott hab mennyisége függ a hígítás mértékétől és a szappantól is, de általában egy adag elég, ha normál, enyhébb szennyeződéstől kell megszabadulnunk.

 

Egy adag

 

Két adag

 

Működés közben egyébként halknak mondható, de létezik azért kissé halkabb is.

Akkumulátoros

1200 mAh kapacitású akkumulátora van, amellyel állítólag 70 x 250 ml pumpáltatható ki egy feltöltéssel.

Micro USB bemeneten tölthető, amit véd egy gumi.

 

Összegzés

Egy kuponnal tényleg már-már filléres szappanadagolóról van szó, amelynek a külsejére az alacsony ára ellenére is a szokásosnál jobban ügyelt a gyártó.

De a külsőnél fontosabb az, hogy beépített akkumulátora van, amely hosszabb távon nem csak olcsóbb, de környezetbarátabb is, plusz a tartálya méretes és még gombbal is használható.

Ennyiért már-már ajándék. 🙂

 

Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .