Ezzel az okos videó csengővel mindig látod ki áll az ajtó, vagy a kapu előtt

Okos videó csengő érkezett, bárhonnan megnézheted vele, hogy ki van, vagy volt az ajtód, vagy a kapud előtt, még akkor is, ha nem vagy otthon és válaszolhatsz is. Vízálló, így kint is lehet és nem túl drága, jelenleg 13 400 Ft. Tuya okosotthon alapú, így számos más eszközzel képes együttműködni.

 

Hogyan vásárolj az AliExpress webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

 

Alapvetően olyasmi, mint egy normál videó kaputelefon és fehér színű.

 

 

Beltéri része nincs, mivel a telefon az, ha valaki csenget, akkor megjelenik a telefonon a hívás és persze a videót is mutatja. Értelemszerűen mindkét irányban továbbítja a beszédet is.

 

 

Ezen felül mozgásérzékeléssel is rendelkezik, plusz éjjellátással és bármikor használható, mint kamera is. Természetesen mobilinternettel is működik.

 

 

Nem csak valós időben, hanem utólag is visszanézhetők a videók, így ha nem otthon senki, akkor is látható ki járt ott.

 

 

Akkumulátorral működik, ami jár hozzá.

 

Tuya alapú

Magyarországon még viszonylag gyerekcipőben jár az okosotthon, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lennének a lehetőségeink már most is végtelenek, ha okosotthonról van szó. Ez az olyan vállalatoknak köszönhető, mint a Tuya, amely mára az egyik legjelentősebb ilyen jellegű céget jelenti.

A Tuya komplett megoldást kínál azoknak, akik valamilyen okosotthon, vagy IoT (Internet of Things, “dolgok internetje”) terméket szeretnének piacra dobni.

A Tuya platformhoz immáron több százezer termék tartozik, sok száz termék kategóriát lefedve. Nincs egy otthonnak olyan szeglete, ahol ne lehetne valamilyen Tuya terméket használni.

Ezen a képen összesen 3 gyártótól származó termék látható, de ellenére a különböző gyártóknak, a Tuya alkalmazás által képesek egymással kommunikálni.

 

 

Hogyan vásárolj az AliExpress webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .