Xiaomi Twenty Seventeen – látványosan szép óra nőknek

A Xiaomi közel sem ismeretlen a hagyományos (tehát nem okos) órák piacán, számos nagyszerű órával jelentkezett már eddig is. Azonban tipikusan a letisztult, minimalista vonalat képviseli az órák terén is, de ez az új, kifejezetten nőknek szánt óra esetén nincs így. Nem filléres, de megfizethető, jelenleg kb. 20 000 Ft.

Tovább olvasom about Xiaomi Twenty Seventeen – látványosan szép óra nőknek

Kedvenceink – avagy a legjobb termékek!

Ezen az oldalon olyan termékeket találsz, amiket általában teszteltünk, kipróbáltunk és nagyon jók. A másik ok, amiért ide kerülhet egy termék az a kimagasló ár / érték arány. Lényeg a lényeg: amit itt találsz, azokat érdemes megvenni.

Tovább olvasom about Kedvenceink – avagy a legjobb termékek!

Fül és fejhallgatók, headset-ek

Ezen az oldalon azokat a fül és fejhallgatók, headset-ek találod, amiket teszteltünk és szerintünk nagyon jók. Ez nem az összes amit teszteltünk, ha mindet szeretnéd megnézni, akkor kattints ide. KZ BTE fülhallgató teszt – nagyon jó hang, brutális üzemidő Alfawise True Wireless Bluetooth fülhallgató teszt

Cooperation / review request

Do you have a good cooperation idea? Or would you like a product review? We can provide you a detailed hungarian, expert review even for free. Contact us:

11.11. – vagyis akciók, kedvezmények, nyeremények

A 11.11, vagyis november 11.-e egy nevezetes kínai nap, az úgynevezett Singles’ Day. Ami miatt érdekes a világ más tájain élőknek, az a webáruházak akciói, amelyek valójában már korábban elkezdődnek, akár november 1.-én. Minden nagy kínai webáruház részt vesz benne.

Tovább olvasom about 11.11. – vagyis akciók, kedvezmények, nyeremények

11.11. akciók, kedvezmények – GearVita.com

Sok más webáruházhoz hasonlóan a GearVita.com is részt vesz a 11.11. vásárlási eseményben, amely kedvezményeket, kuponokat, nyereményjátékokat jelent. Alapvetően november 11-től kezdődik, de ahogy más webáruházak is, a GearVita is elébe megy a dolognak és már elkezdődött.

Tovább olvasom about 11.11. akciók, kedvezmények – GearVita.com

11.11. akciók, kedvezmények – Tomtop.com

Sok más webáruházhoz hasonlóan a Tomtop.com is részt vesz a 11.11. vásárlási eseményben, amely kedvezményeket, kuponokat, nyereményjátékokat jelent. Alapvetően november 11-től kezdődik, de ahogy más webáruházak is, a Tomtop is elébe megy a dolognak és már elkezdődött.

Tovább olvasom about 11.11. akciók, kedvezmények – Tomtop.com

11.11. akciók, kedvezmények – Geekbuying.com

Sok más webáruházhoz hasonlóan a Geekbuying.com is részt vesz a 11.11. vásárlási eseményben, amely kedvezményeket, kuponokat, nyereményjátékokat jelent. Alapvetően november 11-től kezdődik, de ahogy más webáruházak is, a Geekbuying is elébe megy a dolognak és már elkezdődött.

Tovább olvasom about 11.11. akciók, kedvezmények – Geekbuying.com

11.11. akciók, kedvezmények – Banggood.com

Sok más webáruházhoz hasonlóan a Banggood.com is részt vesz a 11.11. vásárlási eseményben, amely kedvezményeket, kuponokat, nyereményjátékokat jelent. Alapvetően november 11-től kezdődik, de ahogy más webáruházak is, a Banggood is elébe megy a dolognak és már elkezdődött.

Tovább olvasom about 11.11. akciók, kedvezmények – Banggood.com