Ezek most a legerősebb telefonok – AnTuTu 2 millió pont

A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipnek köszönhetően a telefonok új teljesítmény szintet állítottak be, amit a teljesítmény mérésére használatos AnTuTu alkalmazás meg is mutatott.

Az AnTuTu egyetlen pontszámmal rangsorolja a telefonokat és bár nem minden problémától, kritikától mentes a teljesítmény mérése, azért mégis irányadó.

A novemberi listát a Snapdragon 8 Gen 3-mal szerelt telefonok uralják 2 millió és afeletti pontszámmal.

 

 

2 millió pont felett közös a Snapdragon 8 Gen 3 és a 16GB RAM, ami már egyre több komolyabb és flagship készülék esetén elérhető, de valójában már a 24GB is létező, például a Redmi K70 Pro is elérhető ennyi RAM-mal.

A lista első helyezettje a nubia Red Magic 9 Pro+ a maga közel 2.2 millió pontjával, de tőle elhanyagolható mértékben vannak lemaradva a többiek és a 6. helyen találjuk a  Xiaomi 14 Pro-t, majd őt követi a  Xiaomi 14.

Aztán van azért egy ugrás a pontszámban, egészen 1.6 millió pontig, ami persze még mindig masszív teljesítményt jelent a Snapdragon 8 Gen 2 által.

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .