Eszement olcsón, féláron megvehetők a kipróbált és kiváló OneOdio fejhallgatók

A OneOdio számos kiváló fejhallgatója járt már teszten és most féláron megvehetők. Ehhez kettőt kell kosárba tenni ugyanabból, de csak egyet kell kifizetni.

OneOdio A70

A OneOdio A70 (teszt itt) egy nagyon kényelmes, nagyon jó hangzással megáldott bluetooth (és vezetékes) fejhallgató és 50 órán át szolgáltat hangot vezeték nélkül, egyetlen feltöltéssel. Nem mellékesen viszont használható vezetékkel is és számos extrát ad még.

Jelenleg mindössze 9 000 Ft, ami brutál jó ajánlat megvehető itt.

 

OneOdio A71

Egy durván kényelmes, nagyon jó hangzással megáldott fejhallgatóról van szó és nem mellékesen jár hozzá egy mikrofon is, ami kiemelkedő minőségű ebben az árkategóriában és ismét nem mellékesen, le lehet róla csatlakoztatni, ha nincs rá szükség (teszt itt).

Jelenleg mindössze ~5300 Ft, vagyis annyira olcsó, amiért sokkal alacsonyabb minőségű fejhallgatókat lehet venni.

OneOdio A71-M megvehető itt, OneOdio A71D megvehető itt (némi különbség a mikrofonnál van).

 

OneOdio A30

A OneOdio A30 (teszt itt) egy kényelmes, nagyon jó hangzással megáldott fejhallgató és akár 30 órán át szolgáltat hangot vezeték nélkül, egyetlen feltöltéssel (de vezetékkel is használható). Viszont emellett aktív zajcsökkentéssel (ANC) funkcióval rendelkező fejhallgatóról van szó, vagyis amit a masszív fülpárna nem tud kizárni, azt a zajszűrés megszünteti, vagy jelentős mértékben csökkenti.

Jelenleg 15 000 Ft-ért megvehető itt.

 

Vezetéknélküli fülhallgató szinte ingyen

A OneOdio F1 vezetéknélküli fülhallgató most mindössze 3600 Ft és vámmentesen érkezik, a gyártó előre kifizeti a vámot. Kupon ehhez az árhoz (limitált ideig használható): ONE618

Itt megvehető.

 

Továbbiak

Még több fejhallgató megszerezhető most olcsón, összesen 13 fejhallgató, fülhallgató és egyéb.

 

 

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .