DT NO.1 GS8 okosóra – nagy tudás, alacsony ár

A DT NO.1 GS8 okosóra esetén nem kell beérni a szokásos  funkciókkal, hiszen van SIM  kártya használati lehetőség, bluetooth hívás, bluetooth zene, ami azt jelenti, hogy saját hangszórója van, így lényegében egy hordható hangszóró is egyben. Az ára kb. 8 700 Ft-tól kezdődik, vagyis nem drága.

 

Webáruházak, itt kapható (bökj a gombra)

AliExpress #1    AliExpress #2

Vásárlási útmutatók

AliExpress

Külső

A DT NO.1 GS8 külsejét a gyártó láthatóan igyekezett kicsit megvariálni, így lehet az, hogy a gombok recések, a kijelző süllyesztett és a káva kapott egy kis díszt is. Két színben érhető: fekete, ezüst és a szíj cserélhető és gyárilag is négyféle van. Az óraház anyaga fém, míg a szíj szilikon.

 

 

A választék

Funkciók

Fitnesz, sport és egészség funkciók
Pulzusmérés, lépésszámlálás, megtett távolság mérés, elégetett kalória, sport

További egészség funkciók
Mozgás emlékeztető, alvás minőség megfigyelése

Értesítés funkciók
Bejövő hívás jelzése, alkalmazás értesítések és SMS jelzése, bejövő üzenetek kijelzése, bluetooth hívás és zene, külső hangszóró

Egyéb
Használat telefonként, Ébresztőóra, idő, dátum kijelzés, kamera távvezérlés, számológép, stopper, stb.

 

Bluetooth hívás

Nem csak kijelzi a bejövő hívást, hanem bluetooth-on keresztül a teljes hívás lebonyolíthat az órával, tehát van beépített mikrofonja és hangszórója is.

Használat, mint bluetooth hangszóró

Mivel a telefon hangját továbbítja, ezért értelemszerűen használható bármilyen hang továbbítására.

Ez azért felvet pár érdekes lehetőséget, hiszen így mehet mondjuk egy videó pl. a Youtube-on vagy bármilyen alkalmazásban és ha főleg a hangja érdekes, akkor nyugodtan letehetjük a telefont valahova és fülhallgató nélkül is hallgathatjuk. Nem feltétlenül zenét, hiszen ahhoz azért nem biztos, hogy elég jó minőséget nyújt, de például egy stand-up, hangoskönyv, stb. azért élvezhető szokott lenni az órákon is.

Bluetooth zene

Nyilván ha a hangokat képes továbbítani, akkor a zenét is, ami nem csak mp3 lehet, vagy ilyesmi, hanem akár valamilyen zene streaming alkalmazásból is jöhet.

 

Telefon mód

SIM kártya tehető bele, így önmagában is használható hívásra.

 

Kijelző

Az érintőkijelzője kellemesen nagy, 1.3″ méretű felbontással. Kerek kijelző, tehát nem csak egy négyszög kijelző van betéve a kerek óraházba. Az óralap változtatható.

Szoftver, használat

Valódi operációs rendszerrel (mint amilyen pl. az Android Wear) nem rendelkezik, a firmware felelős a működéséért. Ezen kívül tartozik hozzá egy mobil alkalmazás is (Android, iOS), amellyel beállítható és hatékonyabban használható. Bizonyos funkciók használhatók mindenféle extra eszköz nélkül is, mint például a lépésszámláló vagy a pulzusmérés, sport módok. Az összegyűjtött adatok aztán később szinkronizálhatók a mobiltelefonnal, tablettel.

 

 

Webáruházak, itt kapható (bökj a gombra)

AliExpress #1    AliExpress #2Vásárlási útmutatók

AliExpress

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .