Így készül a Ulefone Armor 6

Mindig érdekes látni, hogy egy termék hogyan készül, különösen egy elektronikai, hiszen kívülről gyakran nem sok minden látszik. Jelen videóban a Ulefone Armor 6 készítésének és tesztelésének, minőségellenőrzésének folyamatába enged bepillantást a gyártó. Az Armor 6 egyébként egy katonai szintű strapabíró, vízálló telefon, amely erős hardverrel és hosszú üzemidővel rendelkezik. Részletes bemutató itt.

Tovább olvasom about Így készül a Ulefone Armor 6

Ulefone Armor 6 bemutató – elpusztíthatatlan telefon

Az Ulefone Armor 6 az Ulefone egyik katonai szintű strapabíró, vízálló telefonja, amely erős hardverrel és hosszú üzemidővel rendelkezik. Az ára bár nem alsó kategóriás, azért még megfizethető, jelenleg 127 000 Ft.

Tovább olvasom about Ulefone Armor 6 bemutató – elpusztíthatatlan telefon

Ulefone Armor X2 bemutató – strapabíró és nagyon olcsó

A strapabíró okostelefonok tipikusan nem túl olcsók, azonban a Ulefone Armor X2 a 30 000 Ft-os árával tényleg nem mondható drágának. Hasonlít a Ulefone Armor 3-ra, de persze több tekintetben visszavett belőle a gyártó, azonban még mindig egy használható, strapabíró és vízálló telefonról van szó.

Tovább olvasom about Ulefone Armor X2 bemutató – strapabíró és nagyon olcsó

Az Ulefone Armor 3 / 3T tényleg mindent kibír

Az Ulefone Armor 3 / 3T egy strapabíró mobiltelefon, amely megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak. Mint ilyennek, bírnia kell a terhelést és már eddig is kapott szó szerint hideget, meleget, átmentek rajta autóval, szöget vertek be vele… Most egyetlen videóban megcsodálható a valóban szinte páratlan tűrőképessége. (A részletes bemutatót itt találod.)

Tovább olvasom about Az Ulefone Armor 3 / 3T tényleg mindent kibír

Ulefone Armor 3T megjelenés és akció

Megjelent az Ulefone Armor 3T az Ulefone strapabíró telefonja, amely kellőképpen erős hardverrel és nagyon hosszú üzemidővel rendelkezik. Gyakorlatilag megegyezik az Ulefone Armor 3-mal, azonban antenna rászerelése után walkie-talkie-ént is használható.

Tovább olvasom about Ulefone Armor 3T megjelenés és akció

Ulefone Armor 3T bemutató – strapabíró és brutális az üzemideje

Az Ulefone Armor 3T az Ulefone strapabíró telefonja, amely kellőképpen erős hardverrel és nagyon hosszú üzemidővel rendelkezik. Gyakorlatilag megegyezik az Ulefone Armor 3-mal, azonban antenna rászerelése után walkie-talkie-ént is használható. Az ára bár nem alsó kategóriás, azért még megfizethető, jelenleg 94 000 Ft.

Tovább olvasom about Ulefone Armor 3T bemutató – strapabíró és brutális az üzemideje

Ulefone Power 5S bemutató – brutális üzemidő, egyedi design

Az Ulefone-tól nem szokatlan az extrém méretű akkumulátorok alkalmazása és így tettek a Power 5S esetén is, amely a gigantikus kapacitású akkun kívül nagy kijelzővel (6″), jó hardverrel, elől és hátul dupla kamerával, ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik. Az ára ennek ellenére nem rémisztően magas, jelenleg kb. 68 000 Ft.

Tovább olvasom about Ulefone Power 5S bemutató – brutális üzemidő, egyedi design