Megbízható EKG-s okosóra érkezik

Az EKG igen hasznos, alapvető orvosi eszköz, amely a szív (esetlegesen rendellenes) működéséről ad hasznos információt. A hátránya, hogy drága és az eredmények értelmezéséhez némi képzettség nem árt, illetve bár hordozható, azért a folytonos használata nem lehetséges. Ezen segítenek az EKG-s (ECG) okosórák és okoskarkötők (kattints ide egy listáért).

Tovább olvasom about Megbízható EKG-s okosóra érkezik

Honor Watch Magic – megérkezett a kék színű változat!

A Honor Watch Magic a Huawei Watch GT kistesója, jelentős hasonlóságot mutatva vele, csak némileg kisebb méretben és érezhetően olcsóbban. Eddig két színben volt elérhető: fekete és ezüst. Azonban most megjelent a kék változat.

Tovább olvasom about Honor Watch Magic – megérkezett a kék színű változat!

Xiaomi Amazfit Verge okosóra teszt és használati útmutató

A korábbi Amazfit okosórák kifejezetten népszerűek és egész jól sikerült, így kétségtelen volt, hogy érkezik a következő kiadás. És meg is érkezett, már a nemzetközi piacra szánt változat is, amely támogatja az angol nyelvet. Hogy milyen lett? Elsőre igencsak jó!

Tovább olvasom about Xiaomi Amazfit Verge okosóra teszt és használati útmutató

Kospet Hope Lite okosóra bemutató

Megérkezett a  Kospet Hope kistesója, Kospet Hope Lite, amely csak a hardver tekintetében kevesebb és így persze olcsóbb is. Tehát továbbra is igazi okosóra, nagy kijelzővel, seregnyi funkcióval, kamerával, GPS-szel és valódi operációs rendszerrel, Android-dal.

Tovább olvasom about Kospet Hope Lite okosóra bemutató

Lenovo Watch 9, a hibrid okosóra

A Lenovo Watch 9 egy olcsó, hibrid okosóra. Miért hibrid? Azért, mert egy alapvetően hagyományos, mutatós óráról van szó, amit azonban okos funkciókkal is felvértezett a gyártó. Nagy előnye, hogy egyszerű gombelemmel használható sokáig, így nem kell töltögetni és az ára, amely jelenleg kb. 6000 Ft.

Tovább olvasom about Lenovo Watch 9, a hibrid okosóra

Xiaomi Amazfit Bip Lite szíjak olcsón – szilikon, bőr, vászon, fém

A Xiaomi Amazfit Bip Lite rendkívül népszerű okosóra, amit az alacsony árának és a jó minőségének köszönhet. Alapvetően szilikon szíjjal vehető meg, de szerencsére olcsón lehet hozzá venni ezerféle más anyagú, színű szíjt is.

Tovább olvasom about Xiaomi Amazfit Bip Lite szíjak olcsón – szilikon, bőr, vászon, fém

A Xiaomi a legnépszerűbb viselhető kütyü gyártó Európában

Meglepetés (ja, nem): a Xiaomi a legnépszerűbb viselhető kütyü (okosóra, okoskarkötő) gyártó Európában, a legtöbb eladással 2018 harmadik negyedévében, az IDC felmérése alapján.

Tovább olvasom about A Xiaomi a legnépszerűbb viselhető kütyü gyártó Európában

Okosóra vásárlási útmutató

Nincs egyszerű helyzetben az, aki okosóra, okoskarkötő vásárlásra határozza el magát, mert óriási a választék, ezernyi gyártóval. Ez az írás némi támpontot próbál adni, hogy miket érdemes figyelembe venned, amikor okosórát vennél.

Tovább olvasom about Okosóra vásárlási útmutató

Umidigi Uwatch okosóra teszt – olcsó és jó!

Bár a Umidigi Uwatch egy átlagos olcsó okosóra, azért van pár figyelemre méltó tulajdonsága, kezdve azzal, hogy egész jól néz ki, inkább az elegánsabb okosórák közé tartozik. Olcsó, fém szíjjal is csak 8500 Ft.

Tovább olvasom about Umidigi Uwatch okosóra teszt – olcsó és jó!