BlitzWolf BW-FYE18 vezetéknélküli fülhallgató teszt – egyedibbet, nagyon olcsón

A BlitzWolf hajlamos izgalmasabb vezetéknélküli fülhallgató dizájnokkal jelentkezni és a BlitzWolf BW-FYE18 is ilyen. De a dizájn nem minden, viszont a FYE18 amúgy is jól teljesít, jelenleg 8400 Ft-ért. Kupon ehhez az árhoz (limitált ideig használható): BGXIFD073

 

Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide

A doboz tartalma

A dobozban van a

  • töltődoboz
  • Type-C töltőkábel
  • fülhallgatók
  • három pár különböző méretű gumiharang (füldugó)
  • használati útmutató

 

Így néz ki

A dizájnra panasz nem lehet, a fekete doboz áttetsző tetőt kapott, a fülhallgatók pedig színátmenetesek, részben feketék, részben ezüst, króm színűek.

IPX5 szinten vízálló.

 

Gyártói képek

 

 

Ilyen a fülben

 

Pont olyan, amilyennek várjuk és tényleg elég látványos

 

 

A fülhallgatóknak füldugójuk van, vagyis in ear és kényelmesen, stabilan ülnek a fülben.

 

 

Csak 4.2 gramm

 

A doboza egyben power bank is, vagyis áram hiányában is tölti a fülhallgatókat.

 

 

 

A doboz 6.2cm széles, 4.7cm magas és csak 3.2cm vastag. Könnyű, 45 gramm a két fülhallgatóval együtt, szóval zsebben tartható (feltéve, ha nem nagyon szűk, kicsit vékonyabb is lehetne).


 

 

Teljesen korrekt minőségű

Jól a fülben marad

Jól megül a fülben a megfelelő méretű füldugóval és kényelmes is, a kialakítása által (amely szintén segít abban, hogy ráfeküdjön, stabilan legyen a fülben).

Mennyire jó a hangja?

Aki a jó basszust keresi, az a BlitzWolf BW-FYE18 fülhallgatóval megtalálja, mert egészen jó basszust ad. Emiatt elektronikus és basszust igénylő zenékhez jó választás.

És a gyártónak a magasabb (de nem drága) ártartományban vannak még jobb fülhallgatói (mint például a BW-FYE15 – teszt itt), viszont úgy általában is jó a hangzása, korrekt magas és középtartománnyal.

Ezáltal mondhatni, hogy univerzális fülhallgatóról van szó, amely nagyon olcsó ad élvezet hangzást.

 

 

De akkor sincs gond, ha más tartalmat fogyasztanánk vele, mint a filmek, vagy a videók és ilyenkor a hang nincs elcsúszva a képhez képest.

A hangereje eszköztől is függ, de 35-50% már elég lehet.

Technikai jellemzők

Bluetooth: 5
Audio codec-ek: AAC, SBC
Maximális átviteli távolság: 10m

 

Nem késik a hang a képhez képest

A vezetéknélküli rendszerek – mint a bluetooth – sajátossága a késleltetés, hiszen némi időbe telik, mire a jel eljut a megfelelő helyre.

Ennek mértéke változó, de jelen esetben annyira kicsi, hogy nem zavaró, már csak azért sem, mert van egy külön game mode (3 érintés), amely esetén még kisebb a hang késése, gyakorlatilag észrevehetetlen.

 

Mono, vagy sztereo?

Ez a fülhallgató használható párban, vagy csak az egyik. A töltőből mindkettőt kivéve automatikusan bekapcsolnak és mindkettő használható, de csak az egyiket kivéve használható csak az.

A kezdeti párosítás után később automatikusan újra kapcsolódik a dobozból kivéve (feltéve hogy az eszközön be van kapcsolva a bluetooth). Visszatéve a dobozba megszünteti a kapcsolatot és kikapcsol.

Érintőgombok

Jól kivitelezett érintőgombokat kapott, még a több érintés is könnyen megoldható, mert nem kell túl gyorsan megnyomni, megfelelő az igényelt tempó.

Van majdnem minden: lejátszás, szüneteltetés, léptetés, game mode, hívás fogadás, elutasítás – vagyis a hangerőt sajnos nem lehet módosítani és talán ez az egyetlen említésre méltó negatívum.

 

Használat hívásokhoz

Hívásokhoz is használható és bár közel sem kimagasló, de még megfelelő minőségű hívásokat tesz lehetővé.

Akkumulátor, üzemidő

A gyártó szerint hangerőtől, tartalomtól függően maximum 6 óra használat jön össze egy feltöltéssel.

A teszt során ez 5.5 óra volt 40% hangerő mellett, ami átlagos érték, vannak ennél jobbak is, de ennyiért teljesen jó.

Type-C bemeneten tölthető és a doboz tölti áram hiányában is és az összes töltést felhasználva belőle 18 óra használat jön össze, szóval ritkán kell a feltöltésével foglalkozni.

 

Összegzés

Aki már unja a tipikus vezetéknélküli fülhallgatókat, annak a BlitzWolf BW-FYE18 jó választás lehet, hiszen egész attraktív.

De egy fülhallgató esetén persze a hangzás a fő szempont és azzal sincs gond, élvezetes, korrekt hangzást ad – 8000 Ft-ért meg főleg.

Nem elhanyagolható, hogy ahogy ma már elvárt, érintőgombokat kapott, amelyekkel szinte minden funkció elérhető, kivétel a hangerő módosítást, ami talán az egyetlen lehetséges hátránya.

Extra, hogy van egy extra alacsony késleltetésű módja is, amely által játékokhoz még inkább jó választás.

Összességében 8000 Ft-ért mindenképpen érdemes számolni vele annak, aki olcsó fülhallgatót keres.

 

Kuponnal csak 8400 Ft (limitált ideig használható): BGXIFD073

Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .