BlitzWolf BW-FD1 automatikus, érintés nélküli szappanhab adagoló teszt

A hagyományos szappanadagolók karbantartás nélkül elég gyorsan kritikán aluli állapotba tudnak kerülni, ezért az automata szappanadagoló nagyon hasznos, hiszen érintés mentesen és igen gyorsan lehet kinyerni belőle a szappant (vagy éppen a fertőtlenítőt). Így egyrészt nem koszoljuk össze, másrészt elkerülhetjük a kórokozók elszaporodását és az állandóan rohanásban lévőknek különösen hasznos a kicsit gyorsabb kézmosás. 🙂 Az automata szappanadagolók jobb (és sokkal menőbb, mókásabb 😀 ) fajtája az, amelyik még habosítja is a szappant. A BlitzWolf BW-FD1 ilyen, egy megfizethető és szép megoldás, ha habosítós szappanadagolót szeretnél.  Az ára 9990 Ft .

 

BlitzWolf termékek Magyarországon vásárolva

A BlitzWolf népszerűségét jól mutatja, hogy már közel sem csak egy kínai cég a sok közül, hiszen mára számos terméket kínál, amelyek közül a fontosakat Magyarországon is megvehetjük a blitzwolf.shop jóvoltából. Értelemszerűen ezzel együtt jár a Magyarországon érvényesíthető, 18 hónapos garancia, valamint a maximum pár napos szállítási idő.

 

Külső

A minősége jó és egész kellemes dizájnt kapott, amely főleg fehér, ezáltal semleges, így szinte bármilyen környezetbe beilleszthető. A szappantartály áttetsző, így mindig jól látszik, hogy még mennyi van benne – még akkor is, ha a benne lévő folyadék színtelen.

 

Gyártói kép

 

Annyiból más a valóság, hogy a tartálya nem víztiszta, hanem opálos és a mancs nem mindig látszik, csak bizonyos műveleteknél.

 

 

A mancs igazi eye candy a gyártó rajongóinak és akkor világít, amikor használatban van, vagy akkor, ha kikapcsoljuk. A kapcsoló a hátulján van, azzal ki / be kapcsolható.

 

A valóságban jobban látszik, itt erős volt a fény

 

A méretei: 198mm x 88mm x 88mm

Használat

3 db AA elemmel (ceruzaelem) vagy akkumulátorral működik, amelyek nincsenek a csomagban, így ha a vásárlása mellett döntesz, akkor gondoskodj elemről is. Célszerű azért ha nem is a legdrágább Energizer elemeket, de valami jobbat választani, mert gyenge elemekkel megeshet, hogy nem képes felszippantani a bele töltött folyadékot.

 

Az elemek helye és a bekapcsoló gomb

 

A habosítós szappanadagolók esetén előfordul, hogy a szappant kicsit hígítani kell, hogy hatékonyan működhessen, de persze vehető direkt ilyen szappanadagolóba szánt folyékony szappan.

Szerencsére viszont erre nincs szükség, mert kb. 1.5x-esére hígítva bármilyen szappan használható, így nem kell lemondani a kedvenc folyékony szappanunkról.

 

A tartálya 240ml-es, ami nem egyhamar fogy ki normál esetben

 

Ha nem ad elég habot, vagy nem habosít, akkor tovább kell hígítani, de erre csak a nagyon sűrű szappanok esetén van szükség.

Használható természetesen nem csak fürdőben, hanem konyhában vagy bárhol. Hiszen nem csak szappant képes kipumpálni, hanem kézfertőtlenítőt is.

Mennyire működik jól?

Tökéletesen működik! A hab mennyisége nem módosítható, de nincs is rá szükség, mert elég jól eltalálta a gyártó a mennyiséget.

 

 

Bőven elég két kézre is, de instant kérhető új adag

Összegzés

A BlitzWolf szappanhab adagolója nem csak hasznos és mókás termék, hanem jól, megbízhatóan is működik, így mindenképpen ajánlható. Ráadásul pár nap és nálad van, hiszen magyarországi webáruházból érkezik.🤩

 

admin

admin Szerző

Hozzászólások

  Avatar

  Puskár János

  (2022.06.22 - 22:14)

  Sziasztok.
  Jó minőségű szappanhab adagolóra nincs kuponotok?
  Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .