Bakeey M20 okosóra bemutató

A Bakeey M20 egy okosóra pulzus, véroxigén, vérnyomásmérővel, viszonylag nagy, színes kijelzővel és hosszabb üzemidővel.

(Hogyan vásárolj a Banggood webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!)

Mi is az a Bakeey M20 pontosan és mit tud?

A Bakeey M20 egy okosóra pulzus, véroxigén, vérnyomásmérővel. Az alábbi funkciókkal látta el a gyártó:

Fitnesz, sport és egészség funkciók
Pulzusmérés, vérnyomásmérés, vér oxigén mérés, lépésszámlálás, megtett távolság mérés, elégetett kalória, sport módok (futás, séta, úszás, stb.)

Értesítés funkciók
Bejövő hívás jelzése, alkalmazás értesítések és SMS jelzése, bejövő üzenetek kijelzése

Egészség funkciók
Mozgás emlékeztető, alvás minőség megfigyelése

Egyéb
Ébresztőóra, idő, dátum kijelzés, esemény értesítők, kamera távvezérlés

 

 

Külső

A Bakeey M20  megjelenése leginkább semleges, bár a szíja rendhagyó, lyukacsos:

 

 

De nem csak fekete,  hanem kék és narancs színben is beszerezhető, bár a csuklón sok minden nem látszik a színekből. Vízálló, IP67.

 

 

Súlya: 36.5g
Mérete: 46.5*20*11.5mm

Kijelző

A kijelző egy 1.3″-os színes, IPS kijelző, aminek a felbontása 240 x 240 pixel.

Szoftver

A Bakeey M20 valódi operációs rendszerrel, mint amilyen pl. az Android Wear) nem rendelkezik, a firmware felelős a működéséért,

Tartozik hozzá egy mobil alkalmazás (Wearfit) is Android és iOS rendszerekre, amellyel hatékonyabban használható. Bizonyos funkciók használhatók mindenféle extra eszköz nélkül is, mint például a lépésszámláló, pulzus, vérnyomás, véroxigén mérés, stopper. Az összegyűjtött adatok aztán később szinkronizálhatók a mobiltelefonnal, tablettel Bluetooth 4-en keresztül.

 

 

Pulzusmérés, vérnyomásmérés, véroxigénszint mérés

A Bakeey M20 egyik fő funkciója a pulzus mérése, ami lehet folyamatos, vagy kézi indítású, de lehetőséget ad vérnyomásmérésre is, amely szintén az óra menüjében érhető el, valamint a véroxigénszint mérése is lehetséges. A szervezet oxigénellátottságát a vérben található oxigén szintjével lehet mérni, ez a véroxigénszint. Normális esetben ebben 99%-nak kell lennie (ennyit mért az óra egyébként), betegség, vagy dohányzás esetén alacsonyabb az értéke.

Lépések számolása

Mint minden sport óra, a Bakeey M20 is képes a lépések és megtett távolság számolására.

Üzemidő

Az akku kapacitása 160mAh, amely a gyártó szerint maximum 60 napig biztosítja az energiát. Folyamatos használat mellett ez a valóságban nagyjából 1 hét.

Vásárlói vélemény

“Csak egy napja használom, de nagyon nem vagyok megelégedve az órához tartozó Wearfit applikációval. Eddig ez volt a legrosszabb Bluetooth berendezes amit a mobilomhoz csatlakoztattam. Nagyon nehezen ismerte fel a mobilom és azóta is rendszeresen elveszti a kapcsolatot a mobillal, nem szinkronizálja a lépésszámlálót órákig. Sajnos eddig nem sikerült egy másik applikációt találnom.
A tesztben ez áll: “A töltés a hátlapon lévő érintkezőkkel valósul meg, amelyre csatlakoztatni kell mágnesesség által a töltőt.” Semmi mágnesesség nincs, ráadásul a csatlakozó elfedi a töltés jelzőt, tehát nem lehet látni, hogy egyáltalán tölt-e ami fontos lenne mert a töltő érintkezője nem a legjobb.
Szerintem egy Miband 3-as a Xiaomi-tól (amit szintén használtam egy hónapig mielőtt elajándékoztam) sokkal felhasználó barátabb és megbízhatóbb.”

 

(Hogyan vásárolj a Banggood webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!)

admin Szerző

Hozzászólások

  Attila

  (2018.11.14 - 17:58)

  Csak egy napja használom, de nagyon nem vagyok megelégedve az órához tartozó Wearfit applikációval. Eddig ez volt a legrosszabb Bluetooth berendezes amit a mobilomhoz csatlakoztattam. Nagyon nehezen ismerte fel a mobilom és azóta is rendszeresen elveszti a kapcsolatot a mobillal, nem szinkronizálja a lépésszámlálót órákig. Sajnos eddig nem sikerült egy másik applikációt találnom.
  A tesztben ez áll: “A töltés a hátlapon lévő érintkezőkkel valósul meg, amelyre csatlakoztatni kell mágnesesség által a töltőt.” Semmi mágnesesség nincs, ráadásul a csatlakozó elfedi a töltés jelzőt, tehát nem lehet látni, hogy egyáltalán tölt-e ami fontos lenne mert a töltő érintkezője nem a legjobb.
  Szerintem egy Miband 3-as a Xiaomi-tól (amit szintén használtam egy hónapig mielőtt elajándékoztam) sokkal felhasználó barátabb és megbízhatóbb.

   admin

   (2018.11.15 - 09:55)

   Szia, köszi, hogy megírtad a véleményed. A véleményed beírtuk a fenti bemutatóba (ami nem teszt, csak bemutató, a rendelkezésre álló információk alapján íródott, amik sajnos nem mindig pontosak).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..