A hordozható, tartalék áramforrások egyik legjobbja érkezik: BLUETTI AC180

A BLUETTI bemutatja az AC180-at, egy újabb áttörést a hordozható, tartalék energiaforrások piacán.

Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a kempingezés, amely lehetőséget ad az embereknek arra, hogy megszabaduljanak a városi élet zajától és közelebb kerüljenek a természethez.

Azonban a legtöbb ilyen utazás során problémát jelent a mobil energiaforrások hiánya.

A BLUETTI, az energiatárolási iparág piacvezetője, hamarosan bemutatja legújabb modelljét. Az EB150 és az EB240 előző hordozható állomások utódjaként az AC180 sok újítással rendelkezik, ami növeli a funkcionalitását és azon belül is kiemeli azokat az ügyfeleket, akik számára fontos az energiaforrások megbízhatósága, a hordozhatóság és a teljesítmény.

 

Nagy kapacitás bárhol

Az off-grid életmód elősegítése érdekében a BLUETTI az AC180-at 1800W állandó kimeneti teljesítménnyel és 1152 Wh kapacitással szerelte fel, amely majdnem minden otthoni vagy szabadtéri szükséges energiaigényt kielégít.

Emellett az AC180 Power Lifting Mode-jával 2700W kimeneti teljesítményre képes, hogy könnyedén képes legyen olyan nagy teljesítményű eszközök működtetésére, mint az elektromos kávéfőzők, hajszárítók, mikrohullámú sütők, stb.

Az AC180 1.7″-os LCD kijelzővel és nagyobb betűmérettel is rendelkezik, így a fogyasztás és a hibaelhárítási állapotok sokkal átláthatóbbak és könnyebben értelmezhetőek.

 

Kompakt, jól hordozható

Az AC180 ultra kompakt, hogy könnyedén szállítható legyen, hiszen csak 340mm x 247mm x 317mm (magasság x szélesség x mélység) és mindössze 35kg. Nem foglal el túl sok helyet az autóban sem.

 

Gyorsan feltölthető

Az AC180 akár 1440W-os turbo töltést is támogat, és a 0-80%-ra töltés csak kb. 45 percet vesz igénybe!

Szóval akkor sincs gond, ha egy utazás előtt esetleg elmarad a feltöltése, mert gyorsan pótolható.

Folyamatos áramellátás UPS funkcióval

Az UPS rendszernek köszönhetően nem kell aggódni az adatvesztés vagy a hardverkárok miatt, ha áramkimaradás történik, mivel az AC180 automatikusan érzékeli az áramkimaradást és azonnal, zökkenőmentesen átkapcsol akkumulátor módra 20 ms alatt.

Állandó áramellátás biztonsággal

A BLUETTI a magas biztonság és hosszú élettartam érdekében biztonságos és tartós LiFePO4 akkumulátorcellákat alkalmaz és akár 5 éves, nyugodt szívvel használható garanciát biztosít, amely igazán megkülönbözteti a legtöbb versenytársától a piacon.

Az intelligens BLUETTI alkalmazásnak köszönhetően az AC180 távoli monitorozása valós időben egy könnyű feladat. Mostantól a munkamódok beállítása, a rendszer állapotának ellenőrzése és az OTA frissítések csak pár mozdulattal elvégezhetőek.

Elérhetőség

Bár a bevezető ár még nem dőlt el véglegesen, azt feltételezik, hogy a legmegfizethetőbb hordozható áramforrás lesz, amit érdemes lesz megvásárolni.

A BLUETTI-ről

A BLUETTI az elejétől kezdve a fenntartható jövő mellett állt ki, zöld energia tárolási megoldásokat kínálva beltéri és kültéri használatra is, miközben kivételes környezetbarát élményt nyújt otthonainkban és a világunkban.

A BLUETTI jelen van 70+ országban és milliók bíznak meg a világ minden tájáról származó vásárlók. További információk BLUETTI weboldalán: https://www.bluettipower.eu/

admin

admin Szerző