70mai Dash Cam Pro Plus A500S extra nagy felbontású menetrögzítő autó kamera olcsón – GPS és ADAS beépítve

A 70mai Dash Cam Pro Plus A500S egy autóba szánt DVR, menet és eseményrögzítő kamera, jó képminőséggel, extra nagy felbontással, széles látószöggel és kedvező árral. Jelenleg 25 000 Ft-ba kerül és ezért GPS, ADAS is jár hozzá (valamint hátsó kamera is, igény esetén). Vámmentesen érkezik, a Hekka webáruház előre kifizeti a vámot. Kuponnal most csak 25 000 Ft (limitált ideig használható): Hekka70mai

 

Külső

Mint az elődjének, úgy ennek is elég szép és egyedi külsőt álmodtak meg a tervezők. Egyik felén a kijelző, míg a másik felén a kamera, ami egy csőszerű részben van.

 

2″ méretű kijelzője van

 

Kamera, felvétel

2592*1944 pixel felbontással (1944P) képes felvenni amit éppen látsz. A felvétel a Sony IMX335 (f1.8) szenzornak köszönhetően jó minőségű, részletes még kevés fény esetén is. HDR támogatással és 105°-140°-os látószöggel rendelkezik.

Képes érzékelni a fékezést (kevésbé szerencsés esetben az ütközést) és ilyenkor el tudja indítani a felvételt és az így felvett videókat zárolja, így nem kerülnek felülírásra. Mert egyébként képes a folyamatos felvételre is (kisebb részekre bontva), a régi felvételek felülírásával. De egyébként maximum 128GB kapacitású memóriakártya használható, amire azért fér bőven videó anyag.

Teszt felvétel nappal

 

Teszt felvétel este

Parkolás felügyelet

Mozgás és vibráció érzékelője is van, így ha valami abnormálisat érzékel (ütközés, kicsit tovább tartó rezgés, mozgás) akkor képes automatikusan elindítani a felvételt parkolás közben is.

 

Beépített GPS

Az elődjétől eltérően a GPS immáron előre beépített, vagyis arra már nem kell költeni.

Eltárolja a megtett útvonalat és a sebességet is.

 

ADAS

Az ADAS (advanced driver-assistance systems) különféle vezetést és parkolást segítő funkciók összegző elnevezése. Ilyen például a sáv elhagyásra,  lehetséges ütközésre figyelmeztetés. Ezeket is adja.

 

Egyebek

Van saját kijelzője is, de mobiltelefonon, tableten is használható, wifin keresztül. Beépített akkumulátora van, de vezetékről használandó (szivargyújtó).

Van pár extra funkciója is:

  • DeFog funkció: csökkenti a köd mennyiségét a felvételeken
  • hang vezérlés
  • time-lapse fényképek készítése
  • automatikus időzóna kalibráció a GPS alapján
  • Huawei HiSilicon processzor (két magos)

 

 

Time-lapse fényképek készítését is lehetővé teszi

 

Saját kijelzője van

 

Kuponnal most csak 25 000 Ft (limitált ideig használható): Hekka70maiadmin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .