Bakeey T2 okosóra

A Bakeey T2 egy igényes megjelenésű okosóra, fém vagy szilikon szíjjal. A kijelzője teljes érintőkijelző, tehát nem csak egy ponton érzékeli az érintéseket.

Gyártó: Bakeey

A jelenlegi ára 14500 Ft. Az ár természetesen változhat.

Hogyan vásárolj a Banggood webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

Külső megjelenés

Bakeey T2 okosóra egy hétköznapi megjelenésű okosóra férfiaknak és nőknek, négyszög formájú.

A szíj anyaga szilikon vagy fém.

Elérhető fekete, piros, ezüst színekben.

Bakeey T2 okosóra

Funkciók

Fitnesz, sport funkciók
pulzusmérés, lépésszámlálás, sport módok

Egészség funkciók
véroxigén, vérnyomás, pihenés emlékeztető, alvás figyelése

Értesítés funkciók
hívó fél nevének kijelzése, üzenetek jelzése

Egyéb funkciók
ébresztés, kamera vezérlés, zene vezérlés, lopásgátló funkció

Kijelző jellemzők

Kijelző mérete: 1.3"
Kijelző felbontása: 240*240
Kijelző típusa: IPS

Bakeey T2 okosóra teljes érintőkijelzővel rendelkezik, vagyis nem csak egy adott ponton érzékeli az érintést, hanem a kijelző teljes felületén.

Akkumulátor, üzemidő

Az akkumulátor kapacitása 200 mAh. Az üzemidőt nagy mértékben befolyásolja a használat módja, vagyis többek között: milyen gyakran van bekapcsolva a kijelző, be van-e kapcsolva a folyamatos pulzus mérés, be van-e kapcsolva az alvás figyelés, stb.

Ez a gyártó szerint maximum 20 nap készenléti időt biztosít, vagyis maximálisan ennyi ideig használható egyetlen feltöltéssel. A tényleges használati idő természetesen a használat függvényében változathat.

Okosóra üzemidő

Vízállóság

Vízálló, vagyis nem jelent neki problémát a ráfröccsenő víz, vagy az eső. A vízállóságban természetesen vannak fokozatok, ahol másképp nincs feltüntve, ott a vízállóság csepp és fröccsenés vízállóságot jelent, de nem lehet hosszú ideig a vízben tartani. IP67 esetén viszont korlátozott ideig víz alatt tartható, 0.5-1 méteres mélységig, míg IP68 vízállóság esetén folyamatosan víz alatt tartható a gyártó által megadott mélységig (pl. 30 méter, 50 méter, a tipikus értékek).

Egyéb jellemzők

Használati mód: érintőkijelző
Bluetooth verzió: 4.0
Kompatibilis rendszer: Android, iOS

Szoftver, használat

Bakeey T2 okosóra valódi operációs rendszerrel (mint amilyen pl. az Android Wear) nem rendelkezik, a firmware felelős a működéséért. Ezen kívül tartozik hozzá egy mobil alkalmazás is, amellyel beállítható és hatékonyabban használható. Bizonyos funkciók használhatók mindenféle extra eszköz nélkül is, mint például a lépésszámláló, alvás minőség megfigyelése, ébresztés, pulzus, stopper. Az összegyűjtött adatok aztán később szinkronizálhatók a mobiltelefonnal, tablettel.

Ár

A jelenlegi ára 14500 Ft. Az ár természetesen változhat.

Hogyan vásárolj a Banggood webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..