Nagyon olcsón érkezik az egészen jó ZTE Watch GT okosóra

Amikor egy amúgy nagyobb gyártó szeretne betörni az okosóra piacra, az magával hozhatja azt, hogy valami egész jó okosórát kapunk nagyon olcsón. A ZTE Watch GT okosóra esetén is ilyesmiről van szó.

A ZTE Watch GT külsőre bár nem forradalmi, inkább csak tisztességes iparos munka, azért teljesen rendben van a fém (alumínium ötvözet) óraházzal, amely egyébként csak 30 g.

 

 

A kijelző méreténél azért jelentkezik egy kis spórolás, mert csak 1.2″ méretű – na nem mintha az még túl kicsit lenne, mert vannak 1″ méretű kijelzővel is okosórák. Viszont AMOLED, szóval azért OK.

 

 

Természetesen GPS is van és 16 sport során bizonyul hasznos társnak a teljesítményünk, vitális értékeink méréséhez – többek között a futás, séta, foci, úszás, kerékpározás.

Az úszásból sejthető, hogy vízálló, 5ATM szinttel.

Foci során képes a mozgásunkat elemezni és hőtérképet rajzol, amely alapján láthatjuk, hogy hol mozogtunk legtöbbet. Azért ez nem rossz, ilyennel nem gyakran találkozni.

 

 

Folyamatosan képes mérni a pulzust és külön véroxigénszint mérő szenzor is került bele.

Természetesen a szokásos dolgokat tudja, tehát jelzi a hívásokat, értesítéseket, SMS-eket, mutatja az időjárást, stb.

 

 

A bevezető ára Kínában mindössze 26 000 Ft, ami egy igen jó ár. Az még nem ismert, hogy átkerül-e nemzetközi szinten szállító webáruházakba (remélhetőleg igen és sikerül egyet szerezni tesztre).

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .