Nagyon gyors és nagyon részletes 3D nyomtatás, olcsó LONGER resin nyomtatóval

A LONGER resin nyomtatók rendkívül gyorsan teszik lehetővé a resin alapú 3D nyomtatást úgy, hogy a legkisebb részleteket is megőrzik. Most két LONGER resin nyomtató is leárazásra került. Európai raktárról rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkeznek.

 

Milyen az a resin nyomtató?

Manapság amikor otthon is kivitelezhető 3D nyomtatásról van szó, akkor leginkább filament, vagyis nyomtatószál és a resin, vagyis gyanta alapú nyomtatásról van szó. A kettő több ponton is hasonló, de az alapanyag és a konkrét kivitelezés merőben más.

A filament tekercselve érkezik és a nyomtató felmelegíti folyékony állapotúra és úgy építi fel a nyomtatandó dolgot, míg a resin folyékony állapotú és UV fényre köt.

A resin nyomtatókkal sokkal nagyobb részletesség érhető el és nehezen nyomtatható, bonyolult alakzatok nyomtatása is egyszerűbb, még extra kis méretek esetén is, valamint a nyomtatási idő sokszor tized, sőt, akár huszad része a filament nyomtatóhoz képest.

Viszont a rendszerezett magyar nyelvű irodalma eléggé csekély, ezért itt található egy teljes oktató sorozat (abszolút kezdőknek is).

LONGER Orange 30

A dizájn, felépítés pont ugyanolyan, mint az összes ilyen nyomtató esetén, vagyis adott a kijelző, levehető, UV sugárzást blokkoló burkolat, resin kád és a platform, amire a készülő modell kerül.

 

 

Az egyik legfontosabb jellemző a nyomtatási méret, amely ez esetben 120*68*170mm.

A nyomtatási sebessége maximum 30mm / óra, vagyis egy 12 cm-es modell csak 4 óra (függetlenül attól, hogy mennyire nagy a kiterjedése oldalra).

 

 

Nyomtatási technológia: LCD, 2560*1440 pixel felbontással, 47.25µm
Vezérlőpanel: 2.8″ méretű érintőkijelző
Adatbevitel nyomtatáshoz: USB
Nyomtató tömeg: közel 8kg

 

 

Most csak 57 000 Ft.

 

LONGER Orange 4K

A LONGER Orange 4K a nagyobb méretű resin nyomtatók sorát bővíti a 120*68*190mm nyomtatási mérettel (6480*3840 subpixel). A nagyon nagy felbontás még részletesebb nyomtatást tesz lehetővé.

 

 

A nyomtatási sebessége igen komoly, akár 80mm / óra is lehet, vagyis egy 19 cm-es modell csak 2.3 óra (függetlenül attól, hogy mennyire nagy a kiterjedése oldalra).

 

 

Nyomtatási technológia: LCD, 6480*3840 subpixel felbontással
Pixel méret: X: 31.5µm Y: 10.5µm
Vezérlőpanel: 5.5″ méretű érintőkijelző
Adatbevitel nyomtatáshoz: USB

 

Leárazva 153 000 Ft.

 

A LONGER

A Longert 2016-ban alapították és Kína egyik kiemelkedő csúcstechnológiai vállalata, amely átfogó 3D nyomtatási megoldások biztosítására összpontosít a felhasználók számára.A kínai ipari 3D nyomtatók területén vezető vállalatként független K+F központot alakítottunk ki fejlett laboratóriummal, több mint 50 szabadalommal és 28 engedélyezett szabadalommal rendelkezünk, valamint megvásároltuk a brit RepRapPro és maker8.com cégeket.

Saját gyár 2000+ nm-es termelési és irodai hellyel, több mint 100 alkalmazottal.

4 fő termék: lézergravírozó, fogyasztói 3D nyomtató, ipari 3D nyomtató, kapcsolódó új anyagok repüléshez, autóipari öntőformák, orvosbiológiai, építészet, ékszertervezés, oktatás és képzés stb.

Tanúsítványok: FCC, CE, RoHS, UL, ISO stb.

Ügyfeleink a világ minden táján, fő piac Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában.

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .