Korlátlan VPN ingyen, Android-ra az Opera-tól

Az Android-os Opera böngésző lehetőséget ad VPN használatára, teljesen ingyen és korlátlanul!

Mi az a VPN?

“A VPN megerősíti az adatvédelmet azáltal, hogy elrejti az Ön tartózkodási helyét. Ezenkívül biztonságossá teszi a nyilvános WiFi-hálózatokhoz való csatlakozást.”

Mire jó a gyakorlatban?

A VPN-t legtöbben arra használják, hogy megőrizzék az anonimitásukat az interneten, ugyanis jelentősen megnehezíti annak a kiderítését, hogy ki vagy, honnan internetezel és elrejti az igazi IP címedet. Vagyis bár például Magyarországon vagy, ez nem derül ki, hanem az, amit beállítasz a VPN-nél, ami lehet a világ másik része, egy másik ország. Ebből következik a másik nagy előnye, ami az, hogy a régió korlátozott dolgokat is eléred. Hiszen “hazudhatsz”bármilyen országot.

Az Opera VPN

Az Android-os Opera lehetőséget ad VPN használatára, teljesen ingyen és korlátlanul, de jelenleg még csak a beta verzió, ami szerencsére szintén beszerezhető.

A bekapcsolása egyszerű, a jobb alsó sarokban lévő Opera gombbal elérhetők a beállítások, ahol bekapcsolható a VPN.

 

 

Viszont ilyenkor még csak a személyes lapokon kerül bekapcsolásra, de megnyitva a VPN beállításokat minden weboldalhoz engedélyezhető.

 

 

A hely is beállítható és utána már úgy látszik, mintha onnan nyitnál meg egy weboldalt:

 

 

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .