Ilyen lehet a Xiaomi Smart Band 9 okoskarkötő

Lassan aktuális lesz a következő Xiaomi okoskarkötő, amely immáron a 9. a sorban és számos fontos dolog kiszivárgott róla.

Július végén, augusztus elején érkezhet és a hírek szerint a dizájn marad, ami kapszula formát jelent és 5 színben lesz elérhető.

A mérete 46.53 × 21.63 × 10.95 mm és 27.4 gramm a gyári szíjjal.

 

 

Ha minden igaz, akkor az AMOLED kijelző mérete marad 1.62″ 192 x 490 pixel felbontással, viszont a fényerő jelentős mértékben, 1200 nitre megnövelésre kerül, ami napsütésben eléggé hasznos.

Ami szintén fontos, hogy az akkumulátor kapacitása 180-ról 233 mAh értékre növekszik, ami az üzemidőn biztos, hogy észrevehető lesz, hiszen majdnem negyedével nagyobb a kapacitása.

Megtartja a háromtengelyes gyorsulásérzékelőjét és háromtengelyes giroszkópját a pontos mozgáskövetés érdekében.

A pulzusszám és véroxigén érzékelők állítólag 10%-kal pontosabbak lesznek, mint az előző modellben, ami megbízhatóbb egészségügyi adatokat biztosíthat.

Az alváskövetés, amely sok felhasználó számára fontos funkció, a hírek szerint jelentős átalakítást kap, a Smart Band 9 részletesebb alvási adatokat kínál majd, valamint szakértői tanácsokat és ajánlásokkal szolgál az alvásminőség javítására.

Állítólag több mint 150 sport és mozgásformát támogat majd és tíz beépített futó edzést is tartalmaz, amelyek közvetlenül a karkötőről indíthatók.

Az 5 ATM-es vízállósági besorolás megmarad, így úszásra is alkalmas lesz továbbra is.

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .