Honor Band 5 okoskarkötő teszt és használati útmutató

A Xiaomi Mi Band 4 tökéletes példa arra, hogy hogyan készítsen egy gyártó új verziót egy termékből úgy, hogy az ne legyen rókabőr, puszta pénzlehúzás. Sajnos a Honor Band 5 sokkal kevésbé látványos fejlesztés a Honor Band 4-hez képest, gyakorlatilag teljesen ugyanaz, csak kapott véroxigénszint mérést és sokkal több óralapot, amelyek listája utólag is bővül. Ettől függetlenül aki most vesz okoskarkötőt, annak megfontolandó választás, hiszen ugyanannyiért többet ad, mint a közvetlen rivális, a Mi Band 4 és már magyar nyelvű. Az ára jelenleg még a 9000 Ft-ot sem éri el (Bangood, AliExpress).

 

Webáruházak, itt kapható

AliExpress  Gearbest  Banggood  GeekBuying

Vásárlási útmutatók

AliExpress | Gearbest | Geekbuying | Banggood

Funkciók

Fitnesz, sport és egészség funkciók
Pulzusmérés, lépésszámlálás, megtett távolság mérés, elégetett kalória, különféle sport módok (séta, futás, úszás, stb.)

Értesítés funkciók
Bejövő hívás jelzése, hívás elutasítása, elmulasztott hívások kijelzése, alkalmazás értesítések és SMS jelzése, bejövő üzenetek kijelzése

Egészség funkciók
Mozgás emlékeztető, fejlett alvás minőség megfigyelés

Egyéb
Ébresztőóra, idő, dátum kijelzés, esemény értesítők, időjárás kijelzés, stopper, visszaszámlálás (időzítő)

NFC  van, de Magyarországon nem használható,

Kicsomagolás

Pont olyan igénytelen és gyenge csomagolásban érkezett, mint a Honor Band 4. Nyilván a tartalma a lényeg, de tényleg annyira probléma igényes formában tálalni egy terméket?

 

 

A csomag tartalma:

 • a karkötő
 • és egy töltő kábel

Töltő adapter nincs, USB-n tölthető bármilyen töltővel vagy számítógéppel.

 

Külső, minőség

Külsőre egy az egyben Honor Band 4, így álljon itt a Honor Band tesztnél írtak (némileg kiegészítve).

Szokásos okoskarkötő külsővel rendelkezik,viszont az egyik (vagy A?) legszebb, ami létezik, a teljes előlapot beterítő üveggel. Az egész karkötő enyhén hajlított, így sokkal jobban ráfekszik csuklóra, ami vékony csukló esetén különösen előnyös. A vastagsága 10.4mm, a szenzor dudorral együtt 12.3mm (de ez belenyomódik a karba).

A szíj hagyományos, nem a Xiaomi Mi Band-féle patentos megoldás, ami talán szebb, viszont körülményesebb bekapcsolni. A szíj kapott kívül egy átlós vonalas, szolid textúrát. A szíj cserélhető, már most is lehet venni pár száz forintért szíjat.

 

 

A kijelzőn van egy látható kör, azzal lehet a kijelzőt bekapcsolni és “home” gombként is funkcionál, vagyis visszavisz a kezdőképernyőre. A kezdőképernyő megjelenése változtatható.

Az anyaga, minősége kitűnő, messze jobb, mint az olcsó, 5000 Ft körüli társaié. Ilyen téren nem igazán lehet panasz.

 

A gyártó szerint így kellene kinéznie

 

És így is néz ki

 

Így meg a csuklón


 

Melyik a szebb, a Xiaomi Mi Band 4 (balra) vagy a Honor Band 5?

 

Kijelző

A Honor Band 5  0,95″-os színes, AMOLED kijelzővel rendelkezik, ívelt üveggel védve és egész jó. Éles, jól látható minden szögből, jó a fényerő és erősebb fényben is látható. A fényereje szabadon módosítható és beállítható, hogy sötétben automatikusan csökkentse. Teljes érintőkijelző, vagyis nem a béna egy gombot nyomogatós megoldás. Egész jól és pontosan reagál az érintésekre.

A rácseppenő víz hatására a kijelző bekapcsol.

Beüzemelés

Attól függ, hogy mikor került kiadásra, melyik szoftver verzióval érkezik, elképzelhető, hogy először a nyelvet kell kiválasztani:

 

 

Kijelez egy QR kódot, amit beszkennelve könnyen beszerezhető a Huawei Health alkalmazás (ilyenkor még kínai nyelven kommunikálhat). A QR megtalálható a szintén kínai használati útmutatóban is, de amúgy rákeresve beszerezhető közvetlenül is.

Android

iOS

Nagyon nagy valószínűséggel frissítés lesz elérhető az első indításnál így célszerű legalább 70, de inkább 100%-ra feltölteni vagy még inkább töltőn hagyni a beüzemelés alatt.

Az alkalmazás már indításnál is magyarul kommunikál (és végig így lesz) és kérheti a Huawei Mobile Services alkalmazás telepítését is, amit tegyél meg.

 

 

Huawei azonosítóra is szükség lesz, amit regisztrálni kell és aktiválni.

Végül hozzáadható a karkötő a jobb felső sarokban lévő + jelre bökve és az okoskarkötőt választva. A kapcsolódás gyorsan létrejön, viszont ha kikerül a kb. 10 méteres Bluetooth hatótávolságból, akkor megszakad. Ilyenkor valamiért nem mindig kapcsolódik újra automatikusan, hanem manuálisan kell kezdeményezni az alkalmazásban, ami 10-ből 6-7-szer gond nélkül megy elsőre, de van hogy 2-3x meg kell próbálni. És olyan is megeshet, hogy nem kapcsolódik újra, ilyenkor az alkalmazás bezárása és elindítása segít.

Frissítenie kell a készülék listát, ezt engedd neki és így már megjelenik a Honor Band 5 is.

 

 

Válaszd ki, majd párosítás, a karkötőn jóvá kell hagyni a párosítást. Elképzelhető, hogy frissíteni szeretné a karkötő szoftverét, ezt rögtön el kell végezni. A frissítés eltart egy ideig, célszerű feltölteni teljesen előtte a karkötőt, vagy töltőre tenni. Ha nem szól a frissítés miatt, akkor ellenőrizd: a kezdőlapon a jobb felső sarokban van a karkötő ikonja, és az alatt van alul a firmware frissítés.

Ha minden kész, akkor végre használható az alkalmazás és a karkötő.

 

 

A frissítések után magyar lesz

Beállítások

Bár az egész alkalmazás magyar nyelvű, azért pár érdekes, hasznos beállításról talán célszerű megemlékezni. A kezdőlapon (legalul érhető el) megjelenik a jobb felső sarokban egy ikon, jelen esetben a karkötő ikonja, arra bökve elérhető (amúgy egy halom eszköz használható az alkalmazással).

 

 

Valami ilyesmit láthatsz

HUAWEI TruSleep

Az nem meglepő, hogy képes az alvás figyelésére, azonban a Huawei ennél tovább ment a TruSleep-pel. A TruSleep egy sokkal hatékonyabb, részletesebb megoldás az alvás figyelésére:

“A Beth Israel Deaconess Medical Center alá tartozó Center for Dynamical Biomarkers (DBIOM). a Harvard Medical School neves oktatókórháza által hitelesítve.

A HUAWEI TruSleep technológiát használja alvás figyelésére, ami pontosan képes analizálni a mélyalvást, könnyű alvást, REM alvást és ébrenlétet, az alvásminőség értékelések és javaslatok készítéséhez, a Beth Israel Deaconess Medical Center alá tartozó Center for Dynamical Biomarkers (DBIOM), a Harvard Medical School neves oktatókórháza felhatalmazásával.”

Vagyis egy sokkal fejlettebb megoldás, mint amit a konkurencia nyújt általában. Alapvetően elég jól felismeri hogy mikor mennyi alvás történt. A mély, könnyű és főleg a REM alvást nyilván nehéz igazolni otthoni körülmények között, de éreztem összefüggést az általa szolgáltatott adatok és a fáradtságérzetem között.

A kezdőlapon elérhető  a részletes statisztika, magán a karkötőn csak az alvással töltött idő látszik.

 

Tevékenység emlékeztető

“Emlékeztető kérése több, mint egy óra ülés után”

Folyamatos pulzusszámfigyelés

Ez egy szuper funkció, nap 24 órájában képes mérni a pulzust és igény esetén szól, ha meghalad egy értékét. Erről persze statisztikát készít, ami a kezdőlapról elérhető.

 

 

Ahol rés van ott épp nem volt használatban. Alul mozgatható a kör és megnézhető a pulzus percre lebontva. Amikor épp nincs használatban, akkor kikapcsol a szenzor. Egyébként ez sem minden okoskarkötőnél van így, van amelyik akkor is “mér”, feleslegesen merítve az akkumulátort.

Kérhető figyelmeztetés túl magas és túl alacsony pulzus esetén is.

Emelje fel a csuklóját, hogy felébressze a kijelzőt

Hasznos, mert így nem kell a kört megérintve felébreszteni, viszont okozhat nem szándékos kijelző bekapcsolást is, bár ezek igen rövid idejűek.

Forgatás képernyőváltáshoz

Szintén érdekes funkció, a kijelző érintése nélkül lehet a menüben lépkedni a csukló elforgatásával.

Értesítések

Maga a funkció egyértelmű, értesítések kérhetők ha pl. SMS, Messenger üzenet, Skype üzenet, böngésző, stb. üzenetet küld. Nem jelenik meg rögtön a kijelzőn, fel kell ébreszteni és akkor mutatja, viszont rezeg. Jól kezeli az ékezetes betűket, ellentétben a Mi Band 4-gyel.

Funkció testre szabása

Átrendezhető a karkötő menüje, kivehetők egyes lapok, vagy a sorrendjük is átállítható. Szintén nem jellemző az olcsóbb okoskarkötőkre.

 

Használat, a karkötő szoftvere

A fenti beállítások elvégzése után már használható, de mindenképpen frissítés szükséges, amit ha nem kínál fel, akkor manuálisan végezz el!

Az alkalmazás nem igényel sok magyarázatot, viszont a karkötő azért talán igen.

Bekapcsolni a kijelzőt a kört megérintve lehet, vagy a csukló felemelésével (ha ez engedélyezve van). A karkötő rendszere lapokra van osztva, melyek sorrendje módosítható, sőt, törölhetők is a lapok (lásd fentebb). A lapok közti váltáshoz csak csúsztasd az ujjad a kijelzőn fel vagy le. Visszalépni balról jobbra csúsztatva az ujjadat tudsz, a kör pedig a home gomb, ami a kezdőlapra visz. Egyes lapokat meg lehet nyitni, ilyen például a pulzusmérés, amit megérintve elindul a pulzus mérése.

A kezdőlapot megérintve kérhető néhány adat (új üzenetek, akkumulátor töltöttségi szint, időjárás), míg a kezdőlapon állva, balról jobbra húzva elérhetők az üzenetek.

Az eszközök (fogaskerék) lap tartalma sorban:

 • timer: visszaszámlálás
 • stopwatch: stopper
 • faces: óralapok
 • find phone: megcsörgeti a telefont
 • brightness: engedélyezni lehet, hogy éjszaka csökkentse a fényerőt (ajánlott)
 • screen on: bekapcsolva tartja a kijelzőt 5 percig
 • battery: akkumulátor töltöttségi szint

System:

 • reset: mindent töröl, gyári állapotba állítja vissza
 • restart: újraindítja
 • power off: kikapcsolás
 • regulatory: csak szöveg, nem érdekes
 • about: eszköz adatok

 

Időnként probléma van az érintések, kézmozdulatok érzékelésével és az is megesik, hogy késve, kissé akadozva reagál.

 

Óralapok (óraszámlapok)

A Honor Band 5 egyik újítása az óralapok bővíthetősége, amely az alkalmazásból elérhető. A kezdőlapon (legalul érhető el) megjelenik a jobb felső sarokban egy ikon, jelen esetben a karkötő ikonja, arra bökve megjelenik az óraszámlapok és ott található egész sok.

Két részre van bontva:

 1. ajánlott: ez egy bővülő lista
 2. saját: ezek már telepítve vannak a karkötőre

 

Pulzusmérés

A Honor Band 5 egyik fő funkciója a pulzus mérése, ami lehet folyamatos és kézi indítású. A folyamatos pulzus valóban folyamatosat jelent, tehát nem x percenként. Fontos tudni, hogy a folyamatos pulzusmérés nincs jó hatással az akkumulátorra.

Manuális pulzusmérés

Lehetőséget ad manuális pulzusmérésre is. Ehhez válaszd ki a szív ikont, majd érintsd és ezt követően elindul a mérés.

Mennyire pontos?

Ideális körülmények esetén 3, rosszabb esetben (ha például összevissza mozog a csuklódon mérés közben) 5-ön belül marad a tévedése. Egyébként gyakorlatilag ugyanazt méri, mint a Xiaomi Mi Band 4.

Nagyon sokat javít a mérés a pontosságán, ha sikerül eltalálnod azt, amikor már nem laza, de nem is szorítja el a vérkeringésed a szíj. Ilyenkor meglepően pontos tud lenni.

Annak ellenére, hogy a gyártók folyamatosan fejlesztik a csuklós pulzusmérő megoldásokat, még mindig nem tökéletes a pontosságuk. Egyiknek sem. Ráadásul rengeteg tényező befolyásolja a mért értéket: mennyire van szorosan a csuklón, mozgás közbeni elcsúszás, izzadás stb.

 

Véroxigéngszint (SpO2) mérés

Ez egy új funkció, amely a Honor Band 5-ben jelent meg, a 4 még nem tudta.

A szervezet oxigénellátottságát a vérben található oxigén szintjével lehet mérni, ez a véroxigénszint. Minél magasabb, annál jobb és 96% – 100% között kell lennie.

A mérés a karkötőn indítható, amelyhez a karkötőnek szorosan a csuklón kell lennie és nem szabad mozogni közben.

A nemzetközi változatban utólagos frissítéssel jelent meg.

Lépésszámlálás

A másik fő funkció a lépések és megtett távolság számolása. Ez megint olyan, ami azért nem 100%-os sosem, de viszonylag jól közelítik a valóságot. Az egyes okos kütyük eltérő módszert alkalmazhatnak a mérés javításának pontosságára, például x db lépés szükséges, míg beindul a lépések számolása. Erre azért van szükség, hogy minél kevesebb olyan mozdulatot könyveljenek el lépésként, amelyek nem is azok. A Honor Band 5 viszonylag hamar elkezd számolni, hamarabb, mint a Xiaomi Mi Band 4, amellyel az sem kizárt, hogy bár napi 10 órát mozogsz, mégis alig számol valamit. Ez amiatt van, hogy bizonyos lépés mennyiség felett kezd el számolni, tehát ha valaki pl. 5 lépéseket tesz meg egyszerre, akkor jó eséllyel a számolt mennyiség közelít a nullához.

A Honor Band 5 esetén ez  nincs így és  a folyamatos mozgások esetén is egész pontos, 85-90%-ra tehető a pontossága.

Bizonyos mozgásokat lépésnek számol, például a karok jelentős mozgatásával járó egyes tevékenységeknél (mint az összes többi óra és karkötő is).

A napi lépések számát maga a karkötő is kiírja és persze az alkalmazásban külön részleg van erre:

 

Alvás minőség

Egy érdekes funkciója az ilyen eszközöknek az alvás minőségének figyelése. Az persze nem meglepő, hogy képes az alvás figyelésére, azonban a Huawei ennél tovább ment a TruSleep-pel. A TruSleep egy sokkal hatékonyabb, részletesebb megoldás az alvás figyelésére:

“A Beth Israel Deaconess Medical Center alá tartozó Center for Dynamical Biomarkers (DBIOM). a Harvard Medical School neves oktatókórháza által hitelesítve.

A HUAWEI TruSleep technológiát használja alvás figyelésére, ami pontosan képes analizálni a mélyalvást, könnyű alvást, REM alvást és ébrenlétet, az alvásminőség értékelések és javaslatok készítéséhez, a Beth Israel Deaconess Medical Center alá tartozó Center for Dynamical Biomarkers (DBIOM), a Harvard Medical School neves oktatókórháza felhatalmazásával.”

Vagyis egy sokkal fejlettebb megoldás, mint amit a konkurencia nyújt általában. Alapvetően elég jól felismeri hogy mikor mennyi alvás történt. A mély, könnyű és főleg a REM alvást nyilván nehéz igazolni otthoni körülmények között, de érezhető összefüggés az általa szolgáltatott adatok és a fáradtságérzet között.

A kezdőlapon elérhető a részletes statisztika, magán a karkötőn csak az alvással töltött idő látszik.

 

Zene távirányító

Utólagos frissítéssel jelent meg a zene távirányító, amely a kezdőlapról érhető el, lefele húzva. Mint látható, van hangerő, lejátszás, szüneteltetés és szám léptetés is.

 

Sportolás, sport módok

Több sport módja van, különféle adatokat rögzít ilyenkor, mint a távolság, pulzus, stb.

Van

 • futópad
 • futás
 • séta kint
 • séta bent
 • szobabicikli
 • ellipszis tréner
 • evezőpad
 • úszás
 • általános edzés (“free training”)

 

A rögzített adatok később visszanézhetők

 

A pontos távolság méréshez szükség van a telefon GPS-ére is

Vízállóság

Vízálló 50 méterig, így nyilván úszni lehet vele. Ténylegesen vízálló, fél óráig volt vízben, semmi baja nem lett. Zuhanyozni, fürdeni nyilván lehet vele, de azért napi 1x nem árt 24 óra után megtisztítani a karkötőt és a személyes higiénia érdekében a csuklót sem kihagyni a tisztálkodásból.

Egy kisebb probléma van ezzel, ha víz éri a kijelző bekapcsoló, home “gombot”, akkor bekapcsol a kijelző, mintha hozzáértél volna. Persze ki is kapcsol és ha folyamatosan vízben van, akkor is kikapcsol.

Akkumulátor, üzemidő

Az akkumulátor kapacitása 100mAh, ami a gyártó szerint maximum 14 napig látja el árammal a karkötőt. Ez kb. igaz, azonban ha minden funkció (TruSleep, folyamatos pulzusmérés, folyamatos kapcsolat a társított eszközzel, stb.) akkor ez inkább olyan 5-7 nap. Ami persze elég jó érték, figyelembe véve a kapott szolgáltatásokat.

A töltést nagyon jól oldotta meg a gyártó, nem kell szétszedni a töltéshez, mint a például a Xiaomi Mi Band 4 esetén, csak a töltőt kell rátenni és bedugni a micro USB kábelt. Töltő nem jár hozzá, de ez senkinek nem jelenthet problémát.

 

Összegzés

Alapvetően szinte ugyanazt lehet írni összegzésnek, mint a Honor Band 4 esetén:

összességében egész jó a Honor Band 4, a kijelzője remek, pontos a pulzusmérés (bővebben a megfelelő részben), a TruSleep pedig több, mint szimpla alvásfigyelő, ami a megszokott. A lépéseket olyan pontossággal számolja, mint a hasonló jó minőségű eszközök, tehát egész jó, de azért nem 100%-os. Az üzemideje erős terhelés mellett is egész jó, kb. 5-7 nap és a hozzá tartozó alkalmazás a legjobbak közül való. Az is eléggé szimpatikus, hogy a töltéshez nem kell szétszedni.

Ehhez jön még a véroxigénszint mérése és a jóval nagyobb óralap választék.

Apró probléma, hogy a rácseppenő víz bekapcsolhatja a kijelzőt (ha épp a körre cseppen rá), de hamar ki is kapcsol. Illetve ha megszakad a kapcsolat a telefonnal, akkor nem mindig kapcsolódik újra és manuális újrakapcsolás esetén néha többször meg kell próbálni (vagy az alkalmazást újraindítani).

Időnként probléma van az érintések, kézmozdulatok érzékelésével és az is megesik, hogy késve, kissé akadozva reagál.

 

Webáruházak, itt kapható

AliExpress  Gearbest  Banggood  GeekBuying

Vásárlási útmutatók

AliExpress | Gearbest | Geekbuying | Banggood

admin

admin Szerző

Hozzászólások

  Avatar

  Peczöli Tamás

  (2019.08.19 - 05:02)

  Én pont uúgy jártam ahogy fent leírtátok a magyar nyelvű telefon esetén. Valóban idegesítő. De valóban a nyelv oda-vissza váltása megoldja a problémát. Egy komolyabb problémára azért felfigyeltek: a telefon Honor 8X -én és a készüléken a lépésszámláló nap végére elég komolyan differenciát mutat több ezer lépés eltérést. A telefonon a nagyobb szám és azelőtt azaz amikor nem volt a karkötő a telefon magában lényegesen kevesebb számot mutatott. Úgy érzem a karkötőn mutatja a reálisabbat. Pedig azt írja hogy a Health alkalmazáson belül a karkötő és a telefon adatait használja együtt. De vhogy nem sikerült a szinkront megteremteni. Még egy probléma – lehet én nem tudom – de a VO max mérésnél nem jelzi a grafikont illetve semmi adatot az alkalnazas. Ha tudtok erre vmi megoldást szívesen fogadom az ötleteket. Köszönöm a részletes teszteket, vásárlási javaslatokat. Jók vagytok!

   admin

   admin

   (2019.08.19 - 11:02)

   “Még egy probléma – lehet én nem tudom – de a VO max mérésnél nem jelzi a grafikont illetve semmi adatot az alkalnazas. Ha tudtok erre vmi megoldást szívesen fogadom az ötleteket. ”

   Valóban, annak nyoma sincs az alkalmazásban, valószínűleg majd frissítéssel érkezik, mint a karkötőbe is. 🙁

   Sajnálatos, hogy ilyen állapotban kiadásra került, a Mi Band 4-hez képest már úgyis elkésett, így ráért volna még 1-2 hónapot (már ha ez volt az oka, de más észszerű magyarázat mi lehet?).

   “Jók vagytok!”

   Köszi! 🙂

   Avatar

   Eszter

   (2019.08.19 - 14:58)

   Azért tér el az alkalmazásban és az órán mutatott lépésrk szàma, mert a Huawei a telefonba is épített lépésszámláló érzékelőt, ezért ha nálad van az óra és a telefon is, akkor mindkettő számolja a megtett lépések számát, ami az appban összeaadódik.

    Avatar

    Peczöli Tamás

    (2019.08.22 - 19:23)

    És akkor nem lehet vhogy kikapcsolni a telefonban lévő lépés számlálót?

  Avatar

  Evan

  (2019.09.05 - 23:25)

  Sziasztok!
  Órán hol lehet elindítani a véroxigén mérést? Vagy még nincs, lehet félre értettem.
  Köszönöm a választ!

   admin

   admin

   (2019.09.05 - 23:47)

   Szia, de van, viszont frissíteni kell előtte.

    Avatar

    Moneszka

    (2019.09.06 - 20:08)

    Hol kell frissíteni? Nekem nem jelenik meg pedig a legujabb szoftver vannrajta

     admin

     admin

     (2019.09.07 - 09:43)

     A jobb felső sarokban van a karkötő, annak az oldalnak az alján van a firmware frissítés.

    Avatar

    Droid

    (2019.09.07 - 09:40)

    +1 Nekem is ez a gondom, hiába van a cikkben említett verzióm. Próbáltam Angol nyelven is a telót, de úgy sem jelent meg, csak a feliratok.

    Avatar

    Tamás Ürögi

    (2019.09.20 - 23:03)

    Sziasztok! Na akkor én valamit nem jól tudok, vagy átverés gyanuját érzem!

    https://www.gearbest.com/smart-wristband/pp_009736763059.html?lkid=46546534

    itt azt írják :
    “Gyakran feltett kérdések a HUAWEI Honor Band 5 intelligens karkötő sportos intelligens óra standard verziójának nemzetközi kiadásáról
    Milyen nyelveket támogat a Honor band 5?

    Hogyan lehet kimutatni a vér-oxigént az 5. Honor band segítségével?

    Támogatja-e a Honor band 5 globális verziója a vér oxigén kimutatását?

    Nem , Az 5. Honor band nemzetközi nem támogatja az SPO2-t.
    Kérjük, olvassa el ezt a bejegyzést: 2 dolog, amit tudnia kell a Honor Band 5 nemzetközi verziójának megvásárlása előtt”

    Akkor most mi az igazság?

    Kérem válaszukat, mert SOS lenne.
    Üdv. T.

  Avatar

  Vamos

  (2019.09.21 - 18:48)

  Sziasztok!

  Az lenne a kèrdèsem, hogy automatikusan felismeri-e a mozgás fajtàkat: kerékpár, futàs, séta stb? Ill. a szobakerèkpàr is felismeri?
  Köszi!

   admin

   admin

   (2019.09.21 - 19:22)

   Szia, nem.

  Avatar

  József

  (2019.09.24 - 19:54)

  nekem is ugyan az a problémám egyből frisítettem a karkötőt de a véroxigén szint mérés nem találom sehol,
  plusz nekem is ősszeadja a telefon és a karkötő lépéseit, nem találok megoldást erre sehol,
  így az allkalmazás színte használhattlan.
  Ha bárkinek bármi ötlete van kérem segítsen !!!

   admin

   admin

   (2019.09.24 - 20:09)

   Két változat van: kínai piacra és a nemzetközi piacra szánt. Utóbbiban még nincs véroxigénszint mérés, de nemsokára jön a frissítés és lesz.

  Avatar

  Kovácsné Anikó

  (2019.10.01 - 10:15)

  Üdv. Nekem Sony xperia XA2-öm van, és párosítás után sem jelenik meg a kijelzőn a karkötő ikon, míg a lányomnak a Samsung telefonján jól látható. Ezek szerint ez telefontípus függő?

  Avatar

  KorLaci

  (2019.10.03 - 18:38)

  Üdv!
  Jól látom, hogy nem mér vérnyomást ?

  Avatar

  KorLaci

  (2019.10.03 - 18:42)

  Üdv!
  Jól látom, hogy nincs benne vérnyomás mérés ?

   admin

   admin

   (2019.10.03 - 18:42)

   Üdv, jól. 🙂

  Avatar

  Gábor

  (2019.10.11 - 08:11)

  Kár nem bluetooth 5 verziójú..csak 4.2

  Avatar

  Oli

  (2019.10.14 - 14:22)

  Sziasztok!

  Ez mennyire méri jól az úszást?Xiaomi amazfit cor 2-t vettem,de gyalázatos!
  Mi az ami tényleg jó?A leírások nagyon gyengék!

  Avatar

  Mici

  (2019.11.01 - 09:44)

  Én mostanában keresgélek magamnak okoskarkötőt, viszont olyat szeretnék, ami tudja mérni a lovaglást. Több oldalon is olvastam, hogy a sport módok között van lovaglás/Horseback riding mód is, viszont sok más helyen nem (itt sem) szerepel a sportok között. Tudna valaki ebben segíteni? Előre is köszönöm!

   admin

   admin

   (2019.11.01 - 09:58)

   Szia, lovaglás sajnos nincs.

  Avatar

  Janszi

  (2019.11.19 - 21:08)

  Sziasztok! Nekem úgy rémlett, hogy alapban volt szabadtéri kerékpározás is az edzések között, azonban valamikor eltűnt. Nem tudom mikor tűnt el, korábban használtam, ma pedig már nem találtam. Lehet, hogy a frissítés “kiütötte”?

   admin

   admin

   (2019.11.19 - 21:16)

   Szia, az biztos, hogy most valóban nincs, remélhetőleg visszakerül majd. Bár a tesztben sincs írva, hmm…

    Avatar

    Janszi

    (2019.11.19 - 21:22)

    Ezen az oldalon viszont jelzi: https://club.hihonor.com/in/topic/469859/detail.htm ráadásul az appal el lehet indítani és végzi is a dolgát, csak az órán nincs ott a lehetőség. Ezért nem is értem mi lehet.

     admin

     admin

     (2019.11.19 - 21:50)

     Viszont ha megnézed nagy méretben a képet, akkor ott látsz egy csillagot mellette, szóval ez valami régiófüggő vagy ilyesmi lehet.

  Avatar

  János

  (2019.11.25 - 08:02)

  Sziasztok!
  Telefon nélkül is működik? Csak óra funkcióra lenne szükségem. Ha nem, akkor tudtok olyan karperecet mondani ebben az árkategóriában (max 20 ezer ft), ami képes működni telefon nélkül és vízálló?
  Köszönöm.

  Avatar

  Mimi

  (2019.11.28 - 14:59)

  működik

  Avatar

  Niki

  (2019.12.28 - 22:25)

  Sziasztok!
  Sony Xperia XZ1-el mekkora eséllyel fog tökéletesen passzolni?
  Arra egyik cég sem tér ki, hogy mi mivel kompatibilis, mintha mindenkinek Huawei készüléke lenne…
  Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
  Niki

   admin

   admin

   (2019.12.28 - 22:30)

   Szia, nagyon nem lehet vele gond, ha van is valami probléma, akkor az nem azért, mert nem Huawei.

  Avatar

  István

  (2019.12.29 - 15:00)

  Sziasztok!

  Karácsonyra kapott a lányom egy Honor band 5-öt. Első nap a csatlakozással nem volt gond, vagy fél nap után elsötétült, a telefon sem érzékeli, bekapcsolni nem lehet. Találkoztatok már ilyen problémával, illetve a alzánál vettem, mit javasoltok, hova vigyem garanciális javításra?
  A válaszokat előre is köszönöm…

   admin

   admin

   (2019.12.29 - 15:11)

   Szia, töltőre téve sem mutat semmit?

    Avatar

    István

    (2019.12.29 - 22:44)

    Igen, máshol olvastam, hogy 24 órára javasolták töltőre rakni, de nekem az sem tett jót. Az aksija biztos nem merült le fél nap alatt, úgyhogy tanácstalan vagyok… Most ár csak az lenne a kérdésem hogy Budapesten hol tudom a leggyorsabban érvényesíteni a garanciát? Nem tudom az alza mennyire gyors, vagy érdemes a szakszervízzel kezdeni? (a lányom egyre dühösebb… :))

  Avatar

  Erika

  (2020.01.02 - 15:56)

  Sziasztok!
  Karácsonyota tökéletesen működött az óra viszont január 1-től nem hajlandó beolvasni az alvás adatokat az applikació, azt irja nézem meg a készüléken a beállítást, ott pedig van mért adat. A szinkronizálás 87%-nál kidobja a hibát. Sőt most már ma nem indult el az órán a pulzus és a vér oxigén szint mérés sem, de az app alapján elvileg működik. Esetleg volt valami frissítés!? A legújabb app van a telon. Köszönöm

  Avatar

  Judit

  (2020.01.02 - 16:32)

  Sziasztok
  Az órám jan . 01 óta nem mutatja az alvás minőségét a telefonon. Az eszközön van adat az alvásról. Hiába próbálom szinkronizálni. Mit csináljak hogy helyreálljon

   admin

   admin

   (2020.01.02 - 16:35)

   Szia, úgy tűnik, hogy ez valami globális probléma lehet, szóval biztos jön majd valami frissítés.

  Avatar

  Kriszta

  (2020.01.03 - 10:10)

  Köszi! Én sem értettem, hogy a korábban már megszokott alvás elemzés miért nem képes működni 3 napja. Pár nappal ezelőtt megjelent a karkötő kijelzőjén egy türkizkék nyíl. Percekig csak az látszott a kijelzőn. Tudja valaki, hogy az mit jelent?

  Avatar

  György

  (2020.01.03 - 15:42)

  Jah, 01-től nincs alvás adat nekem sem.

  Avatar

  Zsolti

  (2020.01.03 - 22:47)

  Sziasztok! Ma érkezett meg a karkötőm, frissítettem is. A problémám, hogy nem csak a véroxigénszint mérést nem látom sehol, de semmilyen szöveget nem jelenít meg a menüben. A fogaskerékre kattintva elég vicces, hogy vízszintes vonalak közti semmiken kell manővereznem. Alvásfigyelést most fogom próbálni, remélem már rendben van.

   admin

   admin

   (2020.01.03 - 22:49)

   Szia, a hiányzó szövegeknek javulniuk kellene frissítéssel. Nem érkeztek esetleg további frissítések?

    Avatar

    Kovács Zsuzsanna

    (2020.01.16 - 10:08)

    Sziasztok!

    Nekem is csak vonalak vannak ott. Mit kellene csinálni, hogy ez változzon?

     Avatar

     Georgina

     (2020.05.27 - 11:14)

     Nekem is az a legnagyobb problemam az oxigenmeres es a zenelejatszos ikon hianya mellett az hogy a beallitasokban csak vonalakat latok ures resszel kozotte. Kepen lattam, hogy ott szavaknak kellene lennie. Esetleg valaki akinek ugyanilyen problemaja volt sikerult valahogyan megoldania??
     Koszonom!

      admin

      admin

      (2020.05.27 - 11:20)

      Szia, frissítened kell.

  Avatar

  Ildikó

  (2020.01.07 - 12:21)

  Sziasztok! Tegnap kaptam meg a karkötőt, lefuttattam a frissítést, minden működik is, kivéve az, hogy semmilyen üzenet értesítést nem kapok meg. Beállítottam pedig az applikáció menüjében, hogy engedélyezem az értesítéseket, illetve, hogy melyik alkalmazásokról szeretnék értesítést kapni, mégsem jelez semmit! Szerntetek mi lehet a probléma?

  Avatar

  Andi

  (2020.01.07 - 13:21)

  Szia! Az első bekapcsolás, társítás után a legelső pulzusmérésnél lefagyott. Nem lehet semmit csinálni vele. Újra lehet valahogy indítani vagy meg kell várni amíg lemerül és újraindul?

  Avatar

  Szabina

  (2020.01.09 - 19:43)

  Helló,ma jött meg a Huawei honor band 5i oloskarkötő,de nem tudjul beuzemelni,valaki tudna segíteni?

   admin

   admin

   (2020.01.09 - 19:44)

   Szia, hol akadtatok el?

  Avatar

  Berci

  (2020.01.10 - 22:46)

  Szia!
  Szerdán üzemelten be a Honor Band 5-ös okoskarkötőmet, IOS készülékkel csatlakoztattam. A kérdésem az lenne, hogy a Huawei Health app-ban egyszerűen sehol nem találom az óraszámlapok menüpontot (ott sem ahol kéne lennie), valamint a karkötőn sehogyan sem tudom megnyitni a zene távirányító funkciót (pedig megpróbáltam úgy, ahogy írtatok). Ha valamiben tudtok segíteni, azt megköszönném!

  Avatar

  Sziszka

  (2020.01.11 - 22:40)

  Sziasztok! Eddig a telefon (honor) lépésszámlálóját használtam. Többet kell edzenem, ehhez kerestem egy órát pulzusméréssel. Megérkezett,tökéletesen működik. A tesztelgetés során arra jutottam, hogy csatlakozás nélkül fogom használni, hiszen az alkalmazással bármikor szinkronizálható kézzel vagy automatikusan és így pontosabb adatokat ment. Gondolok itt arra hogy a telo és az óra összeadott értékét mutatja ha csatlakoztatva vannak(ezt az applikációban le is írja) . Ha viszont nincsenek, és a telefon le van rakva, akkor a későbbiekben a újra csatlakozáskor szinkronizálásnál csak az órával mért adat kerül a statisztikába. Az alvásfunkció engem nem győzött meg, mert amíg a 20 perces sorozatot néztem már alvásnak mentette. Viszont edzéshez tökéletes, remek extra a zenelejátszó irányithatósága az óráról, így az ár érték arány jó.

  Avatar

  Ria

  (2020.01.15 - 09:21)

  Sziasztok! Tegnap érkezett meg a Huawei Honor Band 5i aktivitásmérőm. Minden OK, csak most új számlapot tettem fel, amin a hőmérséklet kijelzés is van, de nem mutatja, tudja valaki, hogy kell beállítani az időjárás érzékelést?

  Avatar

  Kovács Zsuzsanna

  (2020.01.16 - 09:59)

  Üdvözlök Mindenkit!

  Tegnap megkaptam ezt a szépséget. Egyetlen problémám van vele. Az órán a Bluetooth kikapcsol és nem tudom, hogy hol kell visszakapcsolni?

  Köszönöm szépen a segítséget!

  Zsuzsa

  Avatar

  Haga István

  (2020.01.18 - 15:14)

  Sziasztok. Engem az érdekelne,hogy be lehet valahol állítani,hogy messenger,wiber,email ikonja legyen az adott üzeneteknek? Most kapta a párom és ez neki nagyon kellene,előző ilyen karkötőjén lehetett.

  Avatar

  Timár Eszter

  (2020.01.25 - 21:47)

  Sziasztok!
  Ma kaptam meg a band 5-t. Azt írják elérhető a zene lejátszás az új frissítéssel. Ment a frissítés bekapcsoláskor, de a zenelejátszást nem jelzi ki. Iphone telefonhoz vettem. Esetleg nem szereti az ios-t?

  Avatar

  vitike70

  (2020.02.04 - 21:48)

  Sziasztok, érdeklődnék hogy az alvásfigyelő funkciót hogy tudom elindítani, hogy működik? Rányomok az ikonra, de nem csinál semmit. Köszönöm.

   admin

   admin

   (2020.02.04 - 21:55)

   Szia, automatikusan működik, nem kell elindítani.

    Avatar

    vitike70

    (2020.02.04 - 22:03)

    Köszönöm. Másnap a telefonomon tudom megnézni? Bocs de most tanulom még.

     admin

     admin

     (2020.02.04 - 22:16)

     Igen, de a karkötő is kiírja. Tehát az a menüpont nem interaktív, csak az alvás idejét mutatja (majd amikor lesz mit).

  Avatar

  vitike70

  (2020.02.04 - 22:18)

  Köszönöm!

   admin

   admin

   (2020.02.04 - 22:21)

   Szívesen! 🙂

  Avatar

  vitike70

  (2020.02.05 - 09:52)

  Hát sajna ez az alvás nem működik.

  Avatar

  vitike70

  (2020.02.06 - 12:48)

  Na, sikerült.

  Avatar

  kagnes

  (2020.02.08 - 19:00)

  Sziasztok! Xiaomi redmi 6-os telefonomhoz csatlakoztattam a Honor Band 5 karkötőt. Egyetlen problémám van vele: ha eltávolodom a telefontól, majd újra a közelébe érek, nem csatlakozik hozzá újra automatikusan. Csak akkor, ha elindítom az alkalmazást. Mi lehet az oka és mit lehet tenni a megoldás érdekében? Köszi…

   Avatar

   tegegye

   (2022.08.24 - 15:38)

   Sziasztok! Xiaomi redmi 11-es telefonomhoz csatlakoztattam a Honor Band 5 karkötőt. Ugyanaz a problémám vele min az előttem szóló kagnesnek, ha eltávolodom a telefontól leválik róla, de nem jelzi, majd újra a közelébe érek, nem csatlakozik hozzá újra automatikusan. Csak akkor, ha elindítom az alkalmazást. Mi lehet a hiba (már ha egyátalán tudnia kellene ezt), és mi a megoldás?
   Előre is köszönöm a választ.

  Avatar

  Zsanett

  (2020.02.24 - 12:02)

  Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Lenovo telefonnal is társítható a Honor Band 5 karkötő? Köszönöm

   admin

   admin

   (2020.02.24 - 12:14)

   Szia, ha legalább Android 4.4 van rajta, akkor igen.

  Avatar

  Zsanett

  (2020.02.24 - 12:13)

  Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Lenovo telefonnal is kompatibilis a Honor Band 5 karkötő? Köszönöm

  Avatar

  Zsuzsa

  (2020.03.26 - 11:52)

  Sziasztok, több helyen is azt olvasom, hogy Android 4.4 kell a Honor Band 5-höz de mégsem tudom párosítani az Android 6.0-s Honor 4c telefonomhoz. Látja a Health app a telót csak nem csatlakozik. Bármi javaslatotok lenne esetleg? Köszi előre is.

   Avatar

   Zsuzsa

   (2020.03.26 - 12:13)

   Elnézést, korrigálok: látja a Health app a Band 5-öt, csak nem csatlakozik. A Band 5-ön nem jelenik meg a csatlakozás jóváhagyása lehetőség.

   admin

   admin

   (2020.03.26 - 12:20)

   Szia. Sajnos egyes (főleg régebbi) Huawei / Honor telefonokkal van ilyen probléma és megoldás eddig nem igazán született. 🙁

    Avatar

    Zsuzsa

    (2020.03.26 - 12:32)

    😕 Köszönöm a választ.

     admin

     admin

     (2020.03.26 - 12:35)

     Amit megpróbálhatsz, hátha: telefon újraindítása, bluetooth ki / be kapcsolása. Kicsi az esély, hogy használ valamit, de néha van olyan, hogy csak ideiglenes a probléma és megoldja.

  Avatar

  Anita

  (2020.03.27 - 10:04)

  Sziasztok! Xiaomi redmi note 8t telefonomhoz csatlakoztattam a Honor Band 5 karkötőt. Ha eltávolodom a telefontól, majd újra a közelébe érek, nem csatlakozik hozzá újra automatikusan. Gyakorlatilag szinte semmi értesítést nem kapok meg az órára, a hívásokat is max 5bol 1szer jelzi… Mi lehet az oka és mit lehet tenni a megoldás érdekében? Köszi.

   admin

   admin

   (2020.03.27 - 11:10)

   Szia, sajnos ez egy nem mindenkinél jelentkező, de ismert probléma és erre sem igazán született még megoldás.

    Avatar

    Anita

    (2020.03.27 - 22:18)

    Ha lecserélném a karkötőt egy Mi band 4-re, azzal vajon előfordulna a bluetooth csatlakozási probléma a Redmi note 8T-mel? Vannak erről tapasztalatok?
    Talán az 5.0-s bluetooth és az azonos márka kompatibilisebb lenne.
    Mert most nagyon bosszant, hogy folyton elveszti a kapcsolatot a Honor band 5-tel, így gyakorlatilag “használhatatlan”.. 🙁

     admin

     admin

     (2020.03.27 - 22:24)

     Sajnos az a helyzet, hogy a puding próbája az evés, viszont a Band 4-gyel kapcsolatban jellemzően nem érkeznek jelentések ilyen problémáról.

  Avatar

  Évi

  (2020.04.21 - 15:14)

  Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy az általános fitnessz (arerobic) funkciót hol találom a készüléken?
  A lépésszámláló tényleg elég gyenge..

   admin

   admin

   (2020.04.21 - 15:17)

   Szia, az az edzés menüben a legutolsó, “egyéb”.

  Avatar

  Renáta

  (2020.04.22 - 11:13)

  Sziasztok! Hogy tudok kilépni az edzés végén, a kék háromszög, vagy piros kocka? Hiába nyomon, egyikkel sem sikerül. 🙄 Köszönöm

  Avatar

  Vera

  (2020.04.24 - 11:21)

  Sziasztok! A napokban volt frissítés, az appba bekerült a véroxigén mérés grafikonja, de nem mutat semmit. Az értesírések is csak időnként jeleznek az órán, Messenger, Skype stb de az üzeneteket nem lehet elolvasni, így viszont nincs értelme. Az eszközt újraindítottam, de nem hozott eredményt. Más is járt így? Lehet megoldás?

  Avatar

  Erika

  (2020.04.26 - 18:54)

  Sziasztok. Miért van az h állandóan 14 fokot mutat az óra?

  Avatar

  Aurel

  (2020.04.30 - 22:34)

  Jo napot
  Szintén honor babd5 okoskarkot vettem
  Nalam az uzenetek megjelenítse a gond
  Nem kapja meg a messenger üzenet pedig be van állditva az sms t hivast pedig tökéletesen
  Valakinek tippje esetleg köszönöm

  Avatar

  Áll Angéla

  (2020.05.04 - 18:53)

  Sziasztok!Segitsetek légy szí.Samsung galaxy S9 plus-sal szeretném használni a honor band 5-t. Letöltöttem a Huawei Health alkalmazást, letöltöttem a service alkalmazást is, de amikor meg szeretném nyitni az appot, csak annyit ír ko, hogy töltsem le a service alkalmazást is. Szóval egyszerűen nem tudom párosítani a telefonnal mert nem tudok semerre továbblépni. Van valami tippetek? Előre is köszönöm.

  Avatar

  Via

  (2020.05.06 - 20:09)

  Sziasztok!
  Van tapasztalat Samsung Galaxy j6+-al kapcsolatban? Vásárlás előtt állok és szeretném tudni, fog-e működni együtt a kettő? Köszönöm szépen!

  Avatar

  Dóri

  (2020.05.07 - 19:27)

  Sziasztok! Ma erkezett meg es kezdtem el hasznalni az Honor Band 5-ot. Minden oke, kiveve egy dolgot: a Settings menuben nem jelennek meg az ikonok. Erre van vmi tippetek?

   admin

   admin

   (2020.05.07 - 19:31)

   Szia, a settings menüben nincsenek ikonok, az csak szöveges.

    Avatar

    Dóri

    (2020.05.07 - 19:57)

    Az sem jelenik meg. Csak vizszintes vonalakat latok..

     admin

     admin

     (2020.05.07 - 19:58)

     Ez egy ismert hiba, ami a későbbi frissítésekkel megszűnt, tehát frissíteni kellene.

      Avatar

      Dóri

      (2020.05.07 - 20:33)

      Nagyon koszonom, ez meg is oldotta a problemat!

  Avatar

  Tassi Eniko

  (2020.05.08 - 19:30)

  Nem működik a. Kamera tàvirànyítàsa, pedig pont ezért vettem meg ezt a karkötőt.Nekem xiaomi redmi note 8 pro telefonom van.Miert nem müködik a kamera irànytàsa, segítséget kérek.

  Avatar

  Liza

  (2020.05.08 - 20:54)

  Sziasztok! Az vajon mennyire ad majd realis eredmenyt, ha a belteri bringa moddal mérem a kulteri bringazast ?(mivel ilyen mód nincs)

   admin

   admin

   (2020.05.09 - 09:49)

   Szia, ez esetben inkább olyat kellene választanod, amely során hasznosítja a telefon GPS-ét. Így pontosan méri a távolságot, sebességet, stb. és a pulzust is méri.

  Avatar

  Szandra

  (2020.05.09 - 16:30)

  Sziasztok! Abban tudnatok segíteni hogy miert nem mutatja az óra az uzenetek feladóját?

  Avatar

  Judit

  (2020.06.03 - 13:09)

  Szia, Huawei Cam-L21 (2016. Android 6) telóhoz párosítanám a Honor Band 5-öt. Minden elérhető appot letöltöttem, frissítettem. A Health app látja a karperecet, de nem csatlakozik hozzá. Van- e valamilyen megoldás erre, a kukán kivül ?😢

   admin

   admin

   (2020.06.03 - 13:16)

   Szia, nem Te vagy az egyetlen, akinek Huawei telefonnal gondja van. Igazi megoldás nincs, úgy tűnik, hogy a gyártó termékei házon belül sem 100%-osan kompatibilisek egymással.

   Megpróbálhatod újraindítani a telefont, esetleg a bluetooth-t ki / be kapcsolni.

    Avatar

    Judit

    (2020.06.03 - 14:23)

    Köszi a gyors választ. 😊

  Avatar

  Horváth István

  (2020.06.05 - 23:56)

  Sziasztok,
  Sony Xperia X telóval használom. Minden ok kivéve hogy nem tudom térképen megjeleníteni hogy hol futottam, bringaztam, stb.
  A Huawei healts progibol hiányzik az opció a térkép megjelenítésére.
  Amúgy használja a teló gps-et, távolságot jól mér.
  Van e valakinek megoldása hogyan lehetne a térképen megjeleníteni?

  Huawei telóval Ok.

  Avatar

  Atosz

  (2020.06.21 - 15:16)

  Sziasztok!Tegnap vettem ilyen HB5 karkötőt eddig jól működik.Ha eltávolodok a telefontól megszakad a bluetooth kapcsolat ezzel nincs is gond.De mikor visszamegyek nem csatlakozik újra csak akkor ha elinditom a huawei health alkalmazást.Erre van valami megoldás,hogy automatikussan újra csatlakozzon ne keljen elindítani az appot hozzá?Vagy a telefon beállításában kell valamit beállítanom Redmi note 8?

   Avatar

   Nooy

   (2021.01.12 - 09:11)

   Az applikációban engedélyezni kell az automatikus indítást. És lehetőleg mindig elindítva tartani a háttérben. (A kijelző felső sorában látni kell az app ikont )
   Mi Band-al nincs ez a probléma 🙂

  Avatar

  Judit

  (2020.07.02 - 18:32)

  Szia. A karkötőn van alvási adat, a telefonon nem frissül 2 napja. A pulzust jól mutatja. Próbáltam ujra inditani mindent. Mi lehet a baj?

   admin

   admin

   (2020.07.02 - 18:36)

   Szia, ezzel nem vagy egyedül, jelenleg ilyen többeknél is. Majd egyszer talán frissítéssel javul…..

  Avatar

  Kiss Orsolya

  (2020.07.14 - 23:13)

  Sziasztok! En már hasznalom fél éve a karkötőt. Nagyon szeretem. De ma este valahogy “lecsatlakozott” a telómról…
  A kijelzőjén villog a bluetooth jel. A teló meg azt írja, hogy csatlakoztatnom kell. De nem megy…segítsetek, mit kell csinálnom???

   admin

   admin

   (2020.07.14 - 23:25)

   Szia, ezeket próbáld meg:

   alkalmazás kényszerített bezárása, újraindítása, manuális újra csatlakoztatás

   karkötő újraindítása

   telefonon bluetooth ki, be kapcsolása

   telefon újraindítása

   karkötő törlése az alkalmazásból, majd újra párosítás (a már szinkronizált adatok nem vesznek el)

  Avatar

  Tóth Bernadett

  (2020.09.14 - 19:45)

  Sziasztok!
  Minden jól működik a HB5 karkötőmön, de nagyon gyorsan meríti a telefonom akkuját. Ami: Samsung Galaxy A8
  Segítséget, ötletet szeretnék kérni. Nem szeretném,ha ettől tönkremenne a telefonom.
  Szeretném használni a karkötőt,de ez túl drasztikus fogyasztásnak tűnik.

  Avatar

  Attila

  (2020.09.15 - 15:36)

  Nagyon jo a cikk, mar csak arra lennek kivancsi, hogy az idot hogy lehet bealitani?
  Okos karkoto, csak az idot nem mutatja pontosan??…

   Avatar

   Gábor

   (2020.10.26 - 13:52)

   Ugyanezt kérdeztem! Mikor megvettem, beálílottam valahogy, de most óraállítás miatt kellene, és egyszerűen nincs ilyen funkció.

   De most rájöttem! Bluetooth bekapcs (általában kikapcsolva van) , és szinkronizál a telefon órájával! Kérem a kérdésem tárgytalannak tekinteni, vagy ki se tenni.

  Avatar

  Gábor

  (2020.10.26 - 13:49)

  Sziasztok! Egyszerűen nem tudom, hol lehet az időt és dátumot beállítani. A beállítások-ban nincs. Akárhány leírást böngészek át, erről nem írnak. Óraállítás volt, tehát szükséges lenne. Köszönöm!

   admin

   admin

   (2020.10.26 - 14:05)

   Szia, ahogy írtad is, a telefonnal szinkronizál, amelyen célszerű a bluetooth-t bekapcsolva hagyni, hogy a rögzített adatokat biztosan elmentse rá.

   Leírásokban is ezért nincs róla szó, mert a bluetooth bekapcsolva van mindenkinél, kikapcsolt állapotban értesítések sincsenek, amit a többség szeretne.

  Avatar

  Eszter

  (2020.12.08 - 12:36)

  Nagyon szeretnem de a szinkronizalas eleg semmi. Lecsatlakozik a telefonrol es nem jelzi. Ha manualisan racsatlakozok x naponkent van olyan adat ami nem kerul fel a telefonba.. jo lenne ha valahol irna megis mennyi adatot es meddig tarol maga az ora. Naponkent is probaltam felcsatlakozni de ott is voltak hianyzo orak az egesz napos meresben is.. nem ertem.

  Avatar

  Szombati Katalin

  (2020.12.27 - 07:43)

  Sziasztok!Pár napja használom a honor band 5 okoskarkötőt. Az a gondom, hogy csak sms értesítést kapot. Messenger és viber nem jön. Mit tegyek?

  Avatar

  Valéria

  (2020.12.30 - 15:45)

  Kaptam egy Honor Band 5 okosórát.Beállítottam az időzítőt az órán így reggel 7-kor ébresztett. De azóta is ébreszt minden reggel. Hol lehetne kikapcsolni?

   admin

   admin

   (2020.12.30 - 15:48)

   Az alkalmazásban: eszközök > Honor Band 5 > ébresztő

    Avatar

    Valéria

    (2020.12.30 - 16:05)

    Úgy vélem sikerült kikapcsolni, köszönöm szépen a segítséget. 🙂

  Avatar

  Gyuri

  (2021.01.07 - 20:21)

  Pár hete vettem az órát, sajnos nem méri a vo2 szintet, vagyis nem tudom gogyan kell rávenni. Olvastam a 2019-es kommenteket, ahol az volt a javaslat, hogy frissítsünk, megtettem, bar mivel en most vettem az órát, ez gondolom nem kellenne, hogy probléma legyen, még sem tortenik semmi, van valami ötleted Kedves Admin? Köszönöm

  Avatar

  Macek Vivi

  (2021.01.12 - 12:40)

  Jó napot! Kaptam egy Honor Band 5 okoskarkötőt, de nem tudok rajta beállítani óraszámlapot, nem találom azt a lehetőséget a telefonon. Hogyan tudnék beállítani számlapot? Köszönöm!

   admin

   admin

   (2021.01.12 - 12:46)

   Szia, eszközök > Honor Band 5 > óraszámlapokban nincs?

    Avatar

    Macek Vivi

    (2021.01.12 - 12:48)

    Sajnos nincs olyan rész, hogy óraszámlapok.

  Avatar

  Mira

  (2021.01.18 - 09:45)

  Sziasztok, alvásmérésnél nektek mér REM állapotot? 3 hete használom nálam még semmi, persze lehet a hiba bennem van:)

  Avatar

  Csilla Sándor

  (2021.11.25 - 14:11)

  Tisztelt admin!
  Az órám töltés után egy “i” betűt és 180-at ír ki. Ezek alatt türkíz színű téglalap… Mintha le lenne fagyva. Nem tudom hogyan lehet újraindítani.
  Köszönöm a segítséget!
  Üdv;
  Sándor Csilla

   admin

   admin

   (2021.11.25 - 14:13)

   Ha nem reagál semmire, akkor valószínűleg sehogy, csak ha lemerül, mert akkor kikapcsol.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .