Filléres vezetéknélküli fülhallgató aktív zajcsökkentéssel és extrákkal: EDIFIER TWS330NB

Az EDIFIER TWS330NB jelenleg tényleg szinte fillérekért megvehető, ami 6400 Ft-ot jelent és ezért alkalmazás használat, aktív zajcsökkentés és más extrák is járnak. Ebben már a vám és a szállítás is benne van.

Hogyan vásárolj az AliExpress webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

Bemutató

Külső

Tipikus in ear fülhallgatókról van szó fehér színnel és kisebb szárral. Több különböző méretű füldugó jár hozzá, így biztosan megtalálja mindenki a megfelelő méretet.

Tartozik hozzá egy doboz, amely tárolja és tölti is a fülhallgatókat és mivel egy power bank-ról van szó, így akkor is, amikor nem kap áramot.

 

Jellemzők

Bluetooth: 5.0
Bluetooth protokollok: A2DP、AVRCP、HFP
Dekóder: SBC
Maximális átviteli távolság: 10m
Frekvencia tartomány: 20Hz-20khZ
SPL: 94±3dBspL(A)
Impedancia: 24Ω

Használat

Ez a fülhallgató használható párban, vagy csak az egyik, ami lehet a bal és a jobb is. Mikrofonja is van, így híváshoz is használható (6 mikrofon) és természetesen mindkét fülhallgatón van 1-1 érintőgomb, amelyek a szokásos funkciókkal rendelkeznek: számok közti váltás, hívás fogadása, stb.

Az érintőgombok által sokkal kényelmesebben használható, hiszen nem kell nyomást kifejtenünk rá és a gomb funkciók átállíthatók.

 

Az aktív zajcsökkentés, zajszűrés (ANC)

Az aktív zajszűrés során a fülbe jutó környezeti zajokat erősen elnyomja ugyanolyan amplitúdójú, de fordított fázisú (antifázis) hanghullámot kibocsátva az eredeti hanghoz. Vagyis ellentétben a passzív zajcsökkentéssel (pl. füldugó) elemzi a zajt és kioltja azt.

Erre elég jó, 38 dB mértékig is képes, viszont könnyedén bármikor ki és bekapcsolható, így hallhatóbbá téve a környezet hangjait.

 

Transparent ANC

Az aktív zajcsökkentéssel ellentétes a transparent mód, amelyet aktiválva felerősíti a környezet hangjait és ezáltal nem vagyunk elszigetelve, ami veszélyes tud lenni.

Alkalmazás használat

Tartozik hozzá egy alkalmazás is, amellyel extrák érhetők el és például pontos százalékos értékkel is kiírja a fülhallgatók töltöttségét is.

Ilyen extra például az gomb funkciók átállítása.

Nagyon jó minőségű, zajmentes hívások

Hatékony zajszűrést végez hívások közben is, így jó minőségű hívásokat lehetővé téve.

 

Akkumulátor, üzemidő

5 óra használat jön össze egy feltöltéssel, amely a töltő dobozt is használva tovább növelhető, 15 órára. Az aktív zajcsökkentést bekapcsolva ez 4, valamint 12 óra.

A töltéshez csak bele kell tenni a fülhallgatókat a töltőbe és 10 perc töltés 60 perc használatot ad.

 

 

Hogyan vásárolj az AliExpress webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .