BlitzWolf BW-TC20 mágneses kábel telefonhoz, tablethez – egyszerűbb vele a töltés

A mobiltelefonok, tabletek egyik alapvető része az USB bemenet, amelyen keresztül tölteni tudjuk az eszközt, illetve az adatátvitelt is biztosítja. Ezekkel a probléma, hogy idővel kophatnak, sérülhetnek a használat függvényében kevésbé, vagy jobban, ráadásul kissé nehézkes is a kábelt bedugni (ami már egyszerűbb Type-C esetén). Ezt megkerülni sokáig nem lehetett, hiszen a vezeték nélküli töltés még most sem gyakori, tölteni meg valahogy muszáj az eszközeinket. Szerencsére egyre jobban terjedőben van egy megoldás erre a problémára, amely a mágneses kábelek és most a BlitzWolf kínálatában is megjelent (3A-es, adatátvitelre is használható). Az ára jelenleg 940Ft.

 

Hogyan vásárolj a Banggood webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

 

A mágneses kábelek két részből állnak: az egyik része mindig fixen az adott eszközben van, soha nem kell kihúzni. Ezért nem is használódik az USB. A másik része maga a kábel.

 

 

A kábel jó minőségű, szövettel borított és erős. Elérhető fekete és piros színekkel – vagyis elvileg, mert jelenleg nincs választási lehetőség, így tippre talán csak fekete van.

 

 

A telefonba, vagy más eszközbe kerülő része, a dugó lehet micro USB és Type-C is.

Maximum 3A-es töltést biztosít, vagyis az esetek nagyon nagy részében teljes sebességű töltést biztosít.

 

 

Használható viszont adatátvitelre is

 

Hogyan vásárolj a Banggood webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .