Ezzel a mágneses kábellel kényelmesebb a töltés és nem megy tönkre a töltő bemenet

Mágneses kábel teszt – kényelmesebb a töltés és nem megy tönkre a töltő bemenet

Az USLION mágneses kábele megkönnyíti a töltést, hiszen nem kell bedugni a kábelt, csak közelíteni a töltő bemenethez és csatlakozik. Ezáltal a bemenet egyáltalán nincs igénybe véve, garantáltan nem megy tönkre és használható nem csak telefonnal, hanem bármivel, amin van például Type-C (tablet, laptop, stb.).

Tovább olvasom about Mágneses kábel teszt – kényelmesebb a töltés és nem megy tönkre a töltő bemenet

Nagyon olcsó és jó teljesítményű GaN töltő két kimenettel: BlitzWolf BW-S21

Töltő mikro méretben: BlitzWolf BW-S21 GaN gyorstöltő teszt – két kimenet, jó teljesítmény

A BlitzWolf BW-S21 GaN gyorstöltő egyszerre két eszközt is képes tölteni egész jó, 35W teljesítménnyel és igen kicsi, könnyű, így a hordozása nem probléma. A két kimenetből egy Type-C, egy hagyományos USB, így a telefonoktól a laptopokig minden töltése megoldható vele.

Tovább olvasom about Töltő mikro méretben: BlitzWolf BW-S21 GaN gyorstöltő teszt – két kimenet, jó teljesítmény

HUWDER 110W teljesítményű, 5 kimenetes töltő teszt - bármit feltölt

HUWDER 110W teljesítményű, 5 kimenetes töltő teszt – bármit feltölt

Manapság nem csak a telefonjainkat töltjük, tápláljuk USB-n keresztül, hanem a tableteket, laptopokat, kamerákat, hangszórókat, meg egy tonna mást eszközt. Így kifejezetten hasznos egy sok kimenetes USB töltő, hiszen azért 5 különálló töltő elég sok helyet el tud foglalni. Ezzel szemben a  HUWDER töltőállomása 5 eszközt képes egyszerre táplálni nagy teljesítménnyel, 110W-tal és ebből kettő Type-C (max. 100W), három pedig hagyományos USB (de gyorstöltéssel, QC 3), így tölthető vele telefon, laptop, tablet, power bank, stb.  Az ára általában 12 800 Ft.

Tovább olvasom about HUWDER 110W teljesítményű, 5 kimenetes töltő teszt – bármit feltölt

Beelink Expand X teszt – telefonból számítógép, plusz billentyűzet, egér megosztás eszközök között

A Beelink Expand X egy eléggé izgalmas termék, hiszen számítógépet csinál egy telefonból (vagy akár tabletből), vagyis nagy monitoron lesz használható egérrel és billentyűzettel, pont úgy, mint például egy Windows számítógép. De ez még csak a tudása egy része, hiszen használható laptoppal is, amelyre ezáltal monitort köthetünk, sőt, lehetőséget ad arra is, hogy egyetlen egeret, billentyűzetet használjunk két eszközzel (pl. PC + laptop, PC + telefon, PC + XBOX….). A minősége rendkívül jó és nagyon olcsó, jelenleg 12 000 Ft-ért vehető meg.

Tovább olvasom about Beelink Expand X teszt – telefonból számítógép, plusz billentyűzet, egér megosztás eszközök között

BlitzWolf BW-S18 teszt – 65W-os gyorstöltő adapter, dupla töltő porttal (GaN tech)

Az eszközeink töltési teljesítménye egyre csak növekszik és már egy telefon esetén is lehetséges a 120W-os töltés, de már a 200W-os is fejlesztés alatt áll. Az ilyen teljesítményű töltők korábban még a féltégla kategóriába tartoztak, de a GaN (gallium-nitrid) töltők megjelenésével ez megváltozott. Most már egészen kompakt méretben is elérhetők olyan masszív teljesítményre képes töltő adapterek, mint a BlitzWolf BW-S18, amely egy 65W-os adapter, dupla USB kimenettel. Ez azért nagyon jó, mert gyors töltést biztosít hagyományos USB-n, de az igazán izgalmas a Type-C kimenete, amellyel tabletek, laptopok is veszett gyorsan feltölthetők (nem beszélve a power bank-okról). Így személyes használatra is tökéletes, hiszen egyszerre két eszközünket is tölthetjük, ami sokak számára elég. Az ára általában 11 990 Ft .

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-S18 teszt – 65W-os gyorstöltő adapter, dupla töltő porttal (GaN tech)

CHOETECH kijelzős gyorsöltő kábel teszt – Te mennyivel töltesz?

Egy filléres, de hasznos okosság érkezett tesztre, amely egy kijelzővel is rendelkező kábel. A kijelzőn közli az aktuális feszültséget és áramerősséget, így mindig tisztában lehetünk azzal (is), hogy az aktuális töltő képes-e a megfelelő teljesítményt szolgáltatni. 1200 Ft-ért vihető, szóval csak kissé drágább egy normális minőségű töltőkábelnél, akkor meg már miért ne? 🙂

Tovább olvasom about CHOETECH kijelzős gyorsöltő kábel teszt – Te mennyivel töltesz?