Ezzel olcsón védheted a mobiltelefonod, tableted, laptopod nyílásait

Minden mobiltelefon, tablet és laptop rendelkezik egy vagy több be vagy kimeneti nyílással, amelyek gyakran nem védettek. Így a por, kosz, stb. könnyen bejuthat, na meg talán nem is annyira szép. Ezen könnyen lehet segíteni, mivel seregnyi porvédő dugót lehet venni szinte 0 forintért, amellyel egyrészt védett lesz a nyílás, másrészt szebb is lesz.

Tovább olvasom about Ezzel olcsón védheted a mobiltelefonod, tableted, laptopod nyílásait

Ötletes, nyakba és bárhova tehető mobiltelefon tartó

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne egy 3. kéz, amivel a telefonod tarthatod, miközben a másik kettővel csinálod a dolgod? Esetleg fárasztónak találod hogy hosszú ideig tartanod kell a telefonod? Akkor ez kell neked!

Tovább olvasom about Ötletes, nyakba és bárhova tehető mobiltelefon tartó

Baseus hűtő mobiltelefonhoz

A mobil eszközök, így a mobiltelefonok esetén a melegedés nagyobb probléma, mint a számítógépek esetén. Hogy az  eszköz megvédje magát a túlmelegedéstől, visszaveheti a teljesítményt, ami viszont kellemetlen ha szükség van a teljesítményre (például játék közben). Szerencsére lehet ez ellen tenni.

Tovább olvasom about Baseus hűtő mobiltelefonhoz

Mágneses kábel teszt

A mobiltelefonok, tabletek egyik alapvető része az USB bemenet, amelyen keresztül tölteni tudjuk az eszközt, illetve az adatátvitelt is biztosítja. Ezekkel a probléma, hogy idővel kopnak, sérülnek a használat függvényében kevésbé, vagy jobban, ráadásul kissé nehézkes is a kábelt bedugni (ami már egyszerűbb Type-C esetén) De megesik az is, hogy eleve gyengébb minőségűbb, sérülékenyebb és gyorsabban megy tönkre.

Tovább olvasom about Mágneses kábel teszt