Ezzel olcsón védheted a mobiltelefonod, tableted, laptopod nyílásait

Minden mobiltelefon, tablet és laptop rendelkezik egy vagy több be vagy kimeneti nyílással, amelyek gyakran nem védettek. Így a por, kosz, stb. könnyen bejuthat, na meg talán nem is annyira szép. Ezen könnyen lehet segíteni, mivel seregnyi porvédő dugót lehet venni szinte 0 forintért, amellyel egyrészt védett lesz a nyílás, másrészt szebb is lesz.

Tovább olvasom about Ezzel olcsón védheted a mobiltelefonod, tableted, laptopod nyílásait

Ötletes, nyakba és bárhova tehető mobiltelefon tartó

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne egy 3. kéz, amivel a telefonod tarthatod, miközben a másik kettővel csinálod a dolgod? Esetleg fárasztónak találod hogy hosszú ideig tartanod kell a telefonod? Akkor ez kell neked!

Tovább olvasom about Ötletes, nyakba és bárhova tehető mobiltelefon tartó

Hasznos konyhai dolgok

A kínai webáruházak nem csak a műszaki dolgok terén aranybányák, hanem számos más területen is. Seregnyi olyan terméket vehetünk meg (ingyen szállítással is), amelyeket Magyarországon nem, vagy csak többszörös áron.

Tovább olvasom about Hasznos konyhai dolgok

Xiaomi Mijia Huohou kicsomagoló kés

Direkt kicsomagoláshoz tervezett kés érkezett a Xiaomi-tól (Xiaomi Mijia Huohou). Egész konkrétan kicsomagolásra és egyéb célokra is használható, ahogy látszik is a termék névből: XIAOMI Mini Unpacking Knife Folding Fruit Package Knife Sharp Cutter Survive Tool. Olcsó, jelenleg kb. 1500 Ft.

Tovább olvasom about Xiaomi Mijia Huohou kicsomagoló kés

Baseus hűtő mobiltelefonhoz

A mobil eszközök, így a mobiltelefonok esetén a melegedés nagyobb probléma, mint a számítógépek esetén. Hogy az  eszköz megvédje magát a túlmelegedéstől, visszaveheti a teljesítményt, ami viszont kellemetlen ha szükség van a teljesítményre (például játék közben). Szerencsére lehet ez ellen tenni.

Tovább olvasom about Baseus hűtő mobiltelefonhoz

Xiaomi magnetizáló, demagnetizáló

A magnetizáló, demagnetizáló egy olyan eszköz, amivel egy egyébként nem mágneses fém mágnesessé tehető. Vagy pont ellenkezőleg, amit mágnesessé tettél, attól elveheted a mágnesességet. Millióféle méretben, formában beszerezhető, jelen teszt alanya a Xiaomi Mijia Wowstick Magnetizer Demagnetizer. (Hogyan vásárolj Banggood-on? Kattints ide a teljes leírásért!) A képen nem feltétlenül látszik, de amúgy  kicsi (kb. 22 […]