Xiaomi Mijia Huohou kicsomagoló kés

Direkt kicsomagoláshoz tervezett kés érkezett a Xiaomi-tól (Xiaomi Mijia Huohou). Egész konkrétan kicsomagolásra és egyéb célokra is használható, ahogy látszik is a termék névből: XIAOMI Mini Unpacking Knife Folding Fruit Package Knife Sharp Cutter Survive Tool. Olcsó, jelenleg kb. 1500 Ft.

Tovább olvasom about Xiaomi Mijia Huohou kicsomagoló kés

A 2000 Ft-os Apple AirPods fülhallgató tesztje

A drága termékek esetén jellemzően megjelennek a nagyságrendekkel olcsóbb  klónok és hamisítványok is. Ez így lett a Apple AirPods esetén is, számtalan filléres klónja van már és miért ne próbálnánk ki egyet?

Tovább olvasom about A 2000 Ft-os Apple AirPods fülhallgató tesztje

ELECTRICITY SAVING BOX – az energia megtakarító készülék. Óriási megtakarítás!

Közel sem új keletű átverés az “az energia megtakarító készülék”, amellyel áramot spórolhatunk és akár felezhető is vele a számla.

Tovább olvasom about ELECTRICITY SAVING BOX – az energia megtakarító készülék. Óriási megtakarítás!

Gamer Goo – tapadást növelő krém gamereknek

Elsőre nem egyértelmű, hogy a Gamer Goo átverés, poén, vagy egy igazi termék. De tényleg egy létező termék, amelyet gamereknek szánnak elsősorban és növeli a tenyér tapadását, csökkenti az izzadást.

Tovább olvasom about Gamer Goo – tapadást növelő krém gamereknek

SugaNorm – mentse magát a cukorbetegségtől (csak ne ezzel)

“SugaNorm – egyedülálló természetes termék – a modern tudomány legújabb fejlesztése. Helyreállítja a testben lévő anyagok egyensúlyát, és megszünteti a cukorbetegség negatív megnyilvánulásait.”

Tovább olvasom about SugaNorm – mentse magát a cukorbetegségtől (csak ne ezzel)