Extrákkal rendesen megpakolt akkumulátoros álló porszívó nagyon nagy szívóerővel – Ultenic U12 Vesla teszt

Ha van olyan akkumulátoros álló porszívó, amely megéri, akkor az Ultenic U12 Vesla mindenképpen azok közé tartozik és az árán túlmutat az, amit kínál.

Porszívóként nyilván a szívóerő az, ami fontos és abban bőven hozza azt amit elvárunk, de van itt még állítható cső hossz, a valaha készült leglátványosabb kijelző és RGB világítás, stb.

Európai raktárról rendelhető, ahonnan vámmentesen érkezik. Kuponnal most csak 43 500 Ft (limitált ideig használható): BXKNMNGWTF9T

 

Így néz ki

Kialakításában egy hagyományos akkumulátoros álló porszívóról van szó, amelynek a fő színe a szürke.

 

Gyártói kép

 

Természetesen ez a porszívó is használható csővel és anélkül is, a kiegészítői által.

 

 

Olyan, amilyennek várjuk

 

 

A bekapcsoló gombját az üzemeléshez nem kell nyomva tartani, csupán benyomni egyszer, ami kényelmesebb, mintha nyomva kellene tartani a gombot amíg használjuk.

 

 

Részletes és szokatlanul látványos kijelző

 

Már a kijelző sem az a tipikus, de az kicsi beteg, hogy még (kikapcsolható) RGB világítás is került bele.

 

 

 

Az akkumulátor  kivehető

 

A fali tartó 

A porszívófej tipikus és alacsonyabb kialakítású, ezáltal a vezetékekre nem tud rámenni, el lehet vele tolni, ami hasznos.

 

 

Alul van egy forgókefe, amely puha, a parkettát sem sérti meg.

 

 

LED világítást is kapott, amely szintén hasznos, mert elég jól megvilágítja a szennyeződéseket.

 

 

Szűkített fej, a nehezen hozzáférhető, szűk helyekhez

 

Kefés fej, ami lehet nem kefés is

 

 

A cső hossza állítható

 

 

Használatra készen

Jellemzők

A szívóereje rendkívül nagy, 30 000 Pa (450W), amelynek köszönhetően nem csak a port és ilyesmit szedi fel, hanem a sokkal nehezebb dolgokat is.

Tartály

A tartály alján van egy ajtó, amelyet kinyitva könnyen kiüríthető, de szét is lehet szedni, ha alaposabb tisztítás lenne szükséges.

 

A tartály


 

Könnyen üríthető

 

HEPA szűrő

Hatékonyság

Az állóporszívók nagy előnye a kis tömeg, ami erre a porszívóra is igaz, mert csak 1.5kg (cső és porszívófej nélkül) és az, hogy sokkal könnyebben mozgatható, mint egy hagyományos porszívó, hiszen nem kell magunk után húzkodni.

A porszívófej fel, le mozgatható és elfordítható, így jól lehet vele oldalra navigálni akkor is, ha mi magunk nem változtatunk helyzetet.

 

 

Szintén hasznos, hogy a kialakítása által a vezetékeket eltolja, nem tekeri fel, így nem feltétlenül kell lehajolni, hogy arrébb tegyük.

Négy fokozaton állítható a szívóerő és már a legkisebb fokozaton is felszedi a tipikus napi szennyeződéseket (por, szőr, apró murva, darabos dolgok, stb.).

Harmadik fokozattól pedig még az apró kavicsokat is felszedi és ezen, vagy a maximális fokozaton pedig a szőnyegeknek is alapos takarítást adhatunk vele.

 

Zajszint

Alacsony fokozaton halknak mondható, de maximumon már intenzívebb a hangja.

Akkumulátor, üzemidő

Egy feltöltéssel 50 percig használható legkisebb fokozaton a forgó kefés porszívófejjel (anélkül kb. 15 perccel tovább), viszont az akkumulátor cserélhető, extra akkumulátor vásárlásával többszörözhető az üzemidő.

Legnagyobb fokozaton kb. 15 percig használható.

Összegzés

Az Ultenic U12 Vesla már csak akkor is megéri, ha minden extra nélkül csak mint egy porszívóra tekintünk rá, hiszen jól használható és nagyon nagy a szívóereje, jó az üzemideje.

De emellett hasznos extrákat is kapunk és hát az a kijelző meg a világítás zseniális.

Ennyiért mindenképpen ajánlott (és ha matrac tisztítófejet is kapnánk, akkor még inkább az lenne, de helyette kapunk más extrákat).

 

Európai raktárról rendelhető, ahonnan vámmentesen érkezik. Kuponnal most csak 43 500 Ft (limitált ideig használható): BXKNMNGWTF9T

 

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .