Az 500 Ft-os szelfibot

500 Ft-ért túl sok mindent nem lehet kapni, de szelfibotot igen (angolhoz ragaszkodók kedvéért: selfie stick). Hogy mit kapsz ennyiért? Nézd meg!

Aki szelfibotra vágyik annak szerencséje van, mert seregnyi közül választhat és ha hajlandó külföldről rendelni, akkor megúszhatja 500 Ft-ból is. Persze ebben az árkategóriában a bluetooth-ról le kell mondani és be kell érni vezetékes szelfibottal, például egy ilyennel:

 

 

 

Ami előny, hogy ez esetben nem kell aggódni, hogy lemerül, mint a bluetooth-os szelfibotok esetén, a hátránya hogy 3.5mm-es jack bemenet szükséges hozzá. A minősége rendben van, közepesnek mondható. Elég könnyű, talán kicsit masszívabb is lehetne, de nem kell tartani attól, hogy szétesik (legalábbis egy 170g-os mobiltelefont kellőképpen megtartott).

A design, anyaghasználat rendben van, semmi extra, elfogadható.

 

A használatához az eszközt a végén lévő tartóba kell helyezni. Tipp: ha problémát okoz a helyére tenni, akkor próbáld úgy, hogy csak a tartó aljába teszed be, a tetejére nekidőljön és húzd felfele a tartót. Így elég könnyen a tartóba kerül.

Ha minden jól megy, akkor a dugó bedugása után rögtön használható a kamera alkalmazásban a boton lévő kamera ikonnal ellátott gombbal. Ha nem működne elsőre, akkor próbáld kihúzni és újra bedugni. Egyes eszközökön másik kamera alkalmazásra szükség lehet, de amúgy alapvetően működik.

 

500 Ft
8

Hasznosság

8.0/10

Mennyire tetszett

7.0/10

Á / érték arány

10.0/10

Minőség

7.0/10

Előnyök

  • Olcsó
  • Működik
  • Elfogadható minőség

Hátrányok

  • Működik, de kiegészítő műveletek lehetnek szükségesek
admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .