Szerszámkészlet a zsebben: HX OUTDOORS 14-az-1-ben csinos multifunkciós kés (multitool)

A HX OUTDOORS sokfunkciós kése (multi tool, multiszerszám) most csak 5500 Ft és ennyiért minden alapvető eszköz a zsebedben lehet, akár kirándulás, túrák során (is), vagy éppen otthon. Európai raktárról (pl. CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about Szerszámkészlet a zsebben: HX OUTDOORS 14-az-1-ben csinos multifunkciós kés (multitool)

Nagyon nagy kapacitású, de mégis hordozható okos hűtő és fagyasztó

Nagyon nagy kapacitású, de mégis hordozható okos hűtő és fagyasztó

Ez a hordozható hűtő full extrás megoldás, 31.5 literes, két rekeszre osztott és mindkettő hőmérséklete külön szabályozható, vagyis egyszerre lehet hűtő és fagyasztó is (-20°C és 20°C között lehet a rekeszek hőmérséklete). Működtethető autó szivargyújtóról és konnektorról is. Európai raktárról rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about Nagyon nagy kapacitású, de mégis hordozható okos hűtő és fagyasztó

Jóféle 9 az 1-ben multitool kalapáccsal, késsel, fűrésszel, a HX OUTDOORS-tól - hasznos munka és túrák során is

Jóféle 9 az 1-ben multitool kalapáccsal, késsel, fűrésszel, a HX OUTDOORS-tól – hasznos munka és túrák során is

Érkezett egy 9 az 1 -ben sokfunkciós kés (multi tool, multiszerszám) a HX OUTDOORS-tól és még kalapács is van rajta. Most csak 4300 Ft és európai raktárról (pl. CZ) is rendelhető, ahonnan gyorsan és vámmentesen érkezik.

Tovább olvasom about Jóféle 9 az 1-ben multitool kalapáccsal, késsel, fűrésszel, a HX OUTDOORS-tól – hasznos munka és túrák során is

BLUETTI EB150

Napelemmel is tölthető, extra nagy kapacitású (400 000 mAh), hordozható áramforrás: BLUETTI EB150

A BLUETTI EB150 egy hagyományos módok mellett napelemmel is tölthető, nem kevesebb, mint 400 000 mAh kapacitású, hordozható áramforrás. 1000W-tal terhelhető és bármivel használható, akár hagyományos konnektor, vagy USB, vagy autós szivargyújtóval, hiszen ezeket mindet adja.

Tovább olvasom about Napelemmel is tölthető, extra nagy kapacitású (400 000 mAh), hordozható áramforrás: BLUETTI EB150

BUILT termosz

Minőségi termosz New York-ból

Nincs olyan, aki ne vágyna egy olyan termoszra, amely cseppmentesen záródik és az italok hőmérsékletét sokáig megtartja. Legyen szó egy izzasztó nyári napon egy jéghideg hűsítőről, vagy egy hideg téli reggelen egy forró kávéról, a BUILT termoszok megőrzik az italok hőmérsékletét, úgy ahogyan Te szeretnéd. Legyen szó egy izzasztó nyári napon egy jéghideg hűsítőről, vagy egy hideg téli reggelen egy forró kávéról, a BUILT termoszok megőrzik az italok hőmérsékletét, úgy ahogyan Te szeretnéd.

Tovább olvasom about Minőségi termosz New York-ból