Töltő nélkül tölthető akkumulátorok

A tölthető elemek, vagyis akkumulátorok igen hasznosak, ha komolyabb kapacitásra, vagy gyakori elemcserére lenne amúgy szükség. A töltésükhöz viszont szükséges egy töltő vásárlása, adott esetben cipelése is. Szerencsére erre nem feltétlenül van szükség, töltő nélkül is tölthető akkumulátorok is léteznek.

Tovább olvasom about Töltő nélkül tölthető akkumulátorok

Xiaomi Mi Power Bank 2C bemutató – nagy kapacitás, pehelysúly

A Xiaomi Mi Power Bank 2C egy külső akkumulátor a Xiaomi-tól, 20 000mAh kapacitással és ahhoz képest kis súllyal, nem túl drágán, gyakran akciósan megvehető kb 6000 Ft-ért.

Tovább olvasom about Xiaomi Mi Power Bank 2C bemutató – nagy kapacitás, pehelysúly

Xiaomi Mi Power Bank 3 bemutató – szupergyors töltés

A Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro egy újabb külső akkumulátor a Xiaomi-tól, 20 000mAh kapacitással, 3 kimenettel, maximum 3A, 45W gyorstöltéssel laptopokhoz is. Az ára jelenleg 13300 Ft, a vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Xiaomi Mi Power Bank 3 bemutató – szupergyors töltés

Így duplázd a telefonod üzemidejét akkus hátlappal

Bár vannak hatalmas, 10000mAh feletti kapacitású akkumulátorral rendelkező telefonok is, azért többnyire be kell érni 3500-4000mAh körülivel. Ennek előnye, hogy vékony és viszonylag könnyű marad, a hátránya hogy intenzív terhelés esetén hamar le is merül. Ezen lehet segíteni külső akkumulátorral, de azok meg vezetékesek, nem túl kényelmes úgy használni.

Tovább olvasom about Így duplázd a telefonod üzemidejét akkus hátlappal