Jelentkezés termék teszt írásra

Szeretnéd tudatni a világgal a véleményedet egy termékről? Nálunk megteheted, akkor is ha pozitív és akkor is, ha negatív a véleményed. Mi eljuttatjuk sok ezer emberhez.

Mit tudunk adni cserében?

Ha van affiliate (partnerprogram) linked, akkor azt használhatod a tesztben. Ha nincs, de van egy weboldalad, szolgáltatásod, akkor azt is reklámozhatod a tesztben.

Ezen kívül aki komolyan veszi a tesztek írását, annak később biztosítunk teszt termékeket ingyen, amelyet megtarthat.

Ha tudsz számlázni, akkor munkadíjat is fizethetünk hosszútávú együttműködés esetén.

Értelemszerűen a fentiekhez először bizonyítást várunk.

Miről készülhetnek tesztnek?

Ha megnézed a teszt menüpontot az oldal tetején, akkor láthatod eddig miről készültek tesztek. Azon kategóriákban biztosan készülhet, de ha bizonytalan vagy, akkor kérdezz rá.

Ha már van teszt egy termékről, akkor is készülhet még egy, ha más szemszögből mutatnád be, hozzá  tudsz tenni, vagy esetleg eltér a véleményed. De alapvetően inkább újakat várunk és ilyen esetben mindenképpen egyeztetés szükséges.

Feltételek

Őszinte, részletes teszteket várunk, értelmes mondatokkal. Ez nem azt jelenti, hogy irodalmi igényességűnek kell lennie, de azért ne hemzsegjen elírásról, magyartalan mondatoktól, helyesírási hibáktól. Pár korrekt kép is szükséges volna az adott termékről (de nem kell, hogy stúdió minőségű legyen).

Jelentkezés

Dobj egy emailt, írd le az elképzelésed (miről írnál tesztet, stb.):  info@tesztarena.hu