Fasírt olaj nélkül, egyszerűen: elektromos húsgombóc sütő

A takojaki egy gömb alakú japán étel, ami búzaliszt alapú tésztából és speciális takojaki tepsiben készül., de ez persze nem zárja ki, hogy a magyar konyhák egyik nagy klasszikusa, a disznóhúsból készült fasírt, vagy éppen bármilyen más húsból, vagy alapanyagból készült gombócok ne sülnének meg benne. Előnye, hogy olaj (különösen a zsírosabb dolgokhoz) nem kell hozzá és az ára jelenleg csak 10 600Ft körül alakul.

 

Hogyan vásárolj a Banggood webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

Külső

Alapvetően egy fehér színű műanyag rész határozza meg, amelynek a tetején a tipikus fekete színű, tapadásmentes bevonatokra jellemző, húsgombócoknak kialakított rész található, amelybe 12 adag fér bele.

 

 

Méretei

 

Használat közben

Technikai jellemzői

  • Tapadásmentes sütőrész
  • 500W-os teljesítmény
  • Hőkioldó, a biztonságos használatért
  • Egyszerű kivitel, egy gombos használat

 

500W-os teljesítményével kellően átfogja sütni a finomságokat

 

3 rétegű szerkezet

 

Egyszerű egygombos használat

 

Számtalan finomságot készíthetsz benne

 

Hogyan vásárolj a Banggood webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!

Avatar

Gabe Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.