Huawei Band 3 Pro okoskarkötő teszt

A Huawei Band 3 Pro lényegében a Honor Band 4 drágább nagytesója, GPS-szel (a Honor Band 4 tesztet itt találod). Lényegében ugyanazt tudja, mint a Honor Band 4, csak kissé más külsőt kapott és GPS-t. Mindkettő egész jó, de a Huawei Band 3 Pro jelentősen drágább, jelenleg 100$ vagyis 30 – 35 000 Ft körül szerezhető be.

Tovább olvasom about Huawei Band 3 Pro okoskarkötő teszt

Okosóra vásárlási útmutató

Nincs egyszerű helyzetben az, aki okosóra, okoskarkötő vásárlásra határozza el magát, mert óriási a választék, ezernyi gyártóval. Ez az írás némi támpontot próbál adni, hogy miket érdemes figyelembe venned, amikor okosórát vennél.

Tovább olvasom about Okosóra vásárlási útmutató

Huawei Band 3 Pro bemutató

A Huawei Band 3 Pro lényegében a Honor Band 4 drágább nagytesója, GPS-szel (a Honor Band 4 tesztet itt találod). Lényegében ugyanazt tudja, mint a Honor Band 4, csak kicsit komolyabb külsőt kapott és GPS-t. 100$ vagyis 30 000Ft körül szerezhető be.

Tovább olvasom about Huawei Band 3 Pro bemutató

Huawei Band 3e bemutató – okoskarkötő és társ futásnál

Nemrég jelent meg a Honor Band 4 a Huawei-től, két változatban: egy általános okos, fitnesz karkötő és egy olcsóbb Running Version nevű változat is, amelyben nincs pulzusmérő és kisebb a kijelzője, viszont cipőre is feltehető (de karon is viselhető) és futás során nagy mennyiségű különböző fontos adatot gyűjt. A Huawei Band 3e gyakorlatilag a Honor Band 4 Running Version Huawei megfelelője (Honor Band 4 Running Version tesztért kattints ide).

Tovább olvasom about Huawei Band 3e bemutató – okoskarkötő és társ futásnál

Gocomma MC50C okoskarkötő, ami egy viselhető kamera!

Az nem szokatlan, hogy egy okosórában van kamera is, az viszont már kevésbé gyakori, hogy kifejezetten ez legyen a fő funkciója. Márpedig a Gocomma MC50C okoskarkötő valójában egy csuklón viselhető kamera, amely rendelkezik azért az okoskarkötőkre jellemző funkciókkal is (és olcsó, jelenleg kb. 9000 Ft).

Tovább olvasom about Gocomma MC50C okoskarkötő, ami egy viselhető kamera!