MXQ G12 médialejátszó (TV BOX) bemutató – szuper design és erős hardver

Az MXQ G12 egy igazán különleges megjelenést és erős hardvert kapott, így egy 4K médialejátszóról (TV BOX) van szó, Android 8.1-gyel. Persze ezáltal nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Az ára nem magas, jelenleg mindössze 17 000 Ft.

Tovább olvasom about MXQ G12 médialejátszó (TV BOX) bemutató – szuper design és erős hardver

H96 Max X2 médialejátszó (TV BOX) bemutató – szép és erős

A H96 Max X2 egy kifejezetten szép és erős 4K médialejátszó (TV BOX), Android 8.1-gyel és 5G wifivel. Így nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető.

Tovább olvasom about H96 Max X2 médialejátszó (TV BOX) bemutató – szép és erős

MECOOL KM9 médialejátszó (TV BOX) bemutató – szép és erős

A MECOOL KM9 egy kifejezetten szép és erős 4K médialejátszó (TV BOX), Android 8.1-gyel. Így nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető.

Tovább olvasom about MECOOL KM9 médialejátszó (TV BOX) bemutató – szép és erős

Beelink GT1 MINI 4K médialejátszó erős hardverrel és Android 8.1-gyel

A Beelink GT1 MINI egy kifejezetten igényes, nem bazári megjelenésű és erős 4K (60fps) médialejátszó, Android 8.1-gyel. Így nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető.

Tovább olvasom about Beelink GT1 MINI 4K médialejátszó erős hardverrel és Android 8.1-gyel