Honor Watch Magic – megérkezett a kék színű változat!

A Honor Watch Magic a Huawei Watch GT kistesója, jelentős hasonlóságot mutatva vele, csak némileg kisebb méretben és érezhetően olcsóbban. Eddig két színben volt elérhető: fekete és ezüst. Azonban most megjelent a kék változat.

Tovább olvasom about Honor Watch Magic – megérkezett a kék színű változat!

Huawei P30 bemutató

Egyre többet tudni a Huawei P30-ról és most elérhetővé vált egy videó az alap (tehát nem a Pro) változatról. Nézzük meg mi várható (ami persze még változhat és ha így lesz ez a bejegyzés frissítésre kerül majd).

Tovább olvasom about Huawei P30 bemutató

Huawei P Smart (2019) bemutató

Megjelent a legújabb Huawei P Smart és úgy tűnik, hogy a Huawei marketing / kreatív részlege még mindig képtelen valami észszerű számozással, vagy jelzéssel ellátni egyes Huawei szériákat, így a legújabb P Smart  is csak P Smart lett (esetleg kiegészítve azzal, hogy 2019). Az ára 80 000 Ft körül alakul.

Tovább olvasom about Huawei P Smart (2019) bemutató

Huawei Band 3 Pro okoskarkötő teszt

A Huawei Band 3 Pro lényegében a Honor Band 4 drágább nagytesója, GPS-szel (a Honor Band 4 tesztet itt találod). Lényegében ugyanazt tudja, mint a Honor Band 4, csak kissé más külsőt kapott és GPS-t. Mindkettő egész jó, de a Huawei Band 3 Pro jelentősen drágább, jelenleg 100$ vagyis 30 – 35 000 Ft körül szerezhető be.

Tovább olvasom about Huawei Band 3 Pro okoskarkötő teszt

Huawei Band 3 Pro bemutató

A Huawei Band 3 Pro lényegében a Honor Band 4 drágább nagytesója, GPS-szel (a Honor Band 4 tesztet itt találod). Lényegében ugyanazt tudja, mint a Honor Band 4, csak kicsit komolyabb külsőt kapott és GPS-t. 100$ vagyis 30 000Ft körül szerezhető be.

Tovább olvasom about Huawei Band 3 Pro bemutató

Honor Watch Magic – az első teszt

A Honor Watch Magic rendkívül népszerű, konkrétan jelenleg a 3. legolvasottabb tartalmunk a Honor Watch Magic bemutatója. Ez nem véletlen, hiszen egy egész jól sikerült óráról van szó, még megfizethető árral (jelenleg 45 000 Ft körül vehető meg). Elkezdtek a tesztek is érkezni, de a mi példányunk még távolabb van, viszont óriási az igény a tesztre, így a jelenleg elérhető angol és egyéb nyelvű tesztek alapján készítettük el azt, ha nem is saját, de tesztet.

Tovább olvasom about Honor Watch Magic – az első teszt