Szinte filléres, mégis egész korrekt Xiaomi telefon érkezik

Jelenleg a Xiaomi POCO almárkája az, ami igazán kiemelkedő ár / érték arányú telefonokat kínál és ebbe illeszkedik a napokon belül, október 25.-én érkező POCO C75 is.

A POCO végre megerősítette a korábban pletykált Poco C75-öt és a tájékoztatása szerint az új okostelefon pénteken debütál, mindössze 109 dolláros árral (ami jelenleg 40 000 Ft).

 

 

A közzétett promo anyagból kiderül, hogy a Poco C75 minden korábban pletyka részletet tartalmazni fog, köztük egy hatalmas kör alakú kameraszigetet a hátlapon. Lapos kialakítású lesz, beleértve az oldalkereteket és a készülék kijelzője is várhatóan lapos lesz.

A márka a Poco C75 számos kulcsfontosságú részletét is megerősítette, mint a 6.88″ méretű  kijelzőt, az 5160 mAh-s akkumulátort és az 50 MP-es AI kamerát.

6GB/128GB és 8GB/256GB-os változatban lesz elérhető, ezek 109 dollárért, illetve 129 dolláros bevezető áron lesznek beszerezhetők.

A képen az is látható, hogy zöld, fekete és szürke jellegű színben lesz elérhető, amelyek mindegyike kéttónusú színnel rendelkezik.

Korábbi hírek szerint a Poco C75 tartalmazhatja még a MediaTek Helio G85 chipet, LPDDR4X RAM-ot, HD+ 120 Hz-es kijelzőt, 13 MP-es szelfi kamerát, oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelőt és 18 W-os töltést.

admin

admin Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .