A szuvidálás (francia eredetű szó: sous-vide, jelentése: „vákuum alatt”) egy főzési technológia, amely során az ételt légmentesen lezárt zacskóban alacsony, pontosan szabályozott hőmérsékleten vízfürdőben vagy gőzben készítik el. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy az étel egyenletesen főjön meg, megőrizve annak természetes ízét, textúráját és tápanyagait.
Erre képes a Blitzwolf-tól érkező BLITZHOME SV2209, amely ráadásul egy okos szuvidáló. Vámmentesen érkezik ingyen szállítással és kuponnal most nagyon olcsó, csak 16 600 Ft (limitált ideig használható): BG7bf5af
Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide
Ugyanolyan felépítésű, mint általában az összes hasonló társa és a tetején van a bekapcsoló és a beállító gombok.
A használata egyszerű, mert csak annyi, hogy az ételt először vákuumtasakba kell helyezni, majd egy vízzel töltött edény szélére kell rögzíteni. A beállított hőmérsékleten a víz folyamatosan kering, így az étel mindenhol egyenletesen készül el.
Beállítható a hőmérséklet és az idő is
Wifis, okos változatban is elérhető
Vámmentesen érkezik ingyen szállítással és kuponnal most nagyon olcsó, csak 16 600 Ft (limitált ideig használható): BG7bf5af
Vámmentes vásárlási útmutatóért kattints ide