Umidigi Uwatch okosóra teszt – olcsó és jó!

Bár a Umidigi Uwatch egy átlagos olcsó okosóra, azért van pár figyelemre méltó tulajdonsága, kezdve azzal, hogy egész jól néz ki, inkább az elegánsabb okosórák közé tartozik. Olcsó, fém szíjjal is csak 8500 Ft.

Tovább olvasom about Umidigi Uwatch okosóra teszt – olcsó és jó!

UMIDIGI F1 okostelefon bemutató – egész erős és olcsó

Az Umidigi F1 a nevéhez méltón egy egész erős telefon (persze nem felsőkategóriás) MediaTek Helio P60-nal hajtva, 4 GB memória (RAM) társaságában. Az ára kifejezetten barátságos, jelenleg 63 000Ft.

Tovább olvasom about UMIDIGI F1 okostelefon bemutató – egész erős és olcsó

UMIDIGI One Max megjelenés és akció

Az Umidigi One max immáron a 3. tagja az Umidigi One családnak, a nevéhez méltó módon természetesen a legjobb a három közül.Bár amúgy sem drága, most még olcsóbb (-27%), konkrétan 51 300Ft.

A részletes bemutatót itt találod.

Tovább olvasom about UMIDIGI One Max megjelenés és akció

UMIDIGI A3 Pro, a belépőszintű szörnyeteg még jobb lett

Az UMIDIGI A3-at a gyártója szerényen csak belépőszintű szörnyetegnek nevezi. Az ára mindenképpen belépőszintű, hiszen jelenleg csak 25 000 Ft. A Pro egy jobb változata, az alap változatra építkezve.

Tovább olvasom about UMIDIGI A3 Pro, a belépőszintű szörnyeteg még jobb lett

UMIDIGI A3, a belépőszintű szörnyeteg

Az UMIDIGI A3-at a gyártója szerényen csak belépőszintű szörnyetegnek nevezi. Az ára mindenképpen belépőszintű, hiszen a 30 000 Ft-ot sem éri el egészen, de vajon megérdemli a belépőszintű szörnyeteg jelzőt? Nézzük meg!

Tovább olvasom about UMIDIGI A3, a belépőszintű szörnyeteg