Xiaomi Yeelight YLXD01YL okos mennyezeti világítás

A Yeelight leginkább a Xiaomi révén ismert, hiszen ez a gyártó felelős a Xiaomi világítástechnikai termékeinek egy részéért. Az eléggé fantáziátlanul  elnevezett Yeelight YLXD01YL az egyik nagyon népszerű és jónak tartott mennyezeti világításuk. Megfizethető, jelenleg 20 000 Ft európai raktárból  rendelve, így a vám miatt nem kell aggódnod (az európai raktárak a Fast kezdetűek). Igen, jóval drágább mint egy szimpla LED izzó, de egyrészt 28W, másrészt messze jobb, mint egy szimpla izzó.

Tovább olvasom about Xiaomi Yeelight YLXD01YL okos mennyezeti világítás

Utorch PZE – 911 – XDD okos mennyezeti világítás

A Utorch PZE – 911 – XDD egy 18W vagy 24 W-os (bővebben lentebb) okos mennyezeti (LED) világítás, így értelemszerűen alkalmazáson keresztül vezérelhető, ki / be kapcsolható, időzíthető, módosítható a fényereje, színhőmérséklete. Nem túl drága, jelenleg 10 000 Ft körül alakul az ára.

Tovább olvasom about Utorch PZE – 911 – XDD okos mennyezeti világítás

BlitzWolf BW-LT12 – szuper éjjeli és hangulatvilágítás

A BlitzWolf megint egy eléggé jól sikerült termékkel jelentkezett, amely egy éjjeli világítás, de hangulatvilágításként is tökéletes, vagy éppen sátorba. Akkumulátoros, tehát nincs szükség vezetékre sem és időzíthető, alkalmazással használható,  Az ára szerény, jelenleg kb. 4000 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-LT12 – szuper éjjeli és hangulatvilágítás

BlitzWolf BW-LT10 mozgásérzékelős világítás

A BlitzWolf BW-LT10 egy konnektorba dugható, olcsó, mozgásérzékelős éjjeli világítás. Fényereje 1 W, tehát nem a normál világítás kiváltására szánja a gyártó, hanem arra, hogy ne totál sötétben kelljen botorkálni.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-LT10 mozgásérzékelős világítás

Utorch Q2 akkus asztali lámpa teszt – több, mint lámpa

A Utorch Q2 akkumulátoros asztali lámpa egy elég kellemes fényerővel rendelkező asztali lámpa (olvasólámpa), amely egyben egy LCD kijelzőn mutatja az időt, dátumot és a hőmérsékletet is. Plusz van egy hangulatvilágítási módja is.

Tovább olvasom about Utorch Q2 akkus asztali lámpa teszt – több, mint lámpa

Yeelight okos mennyezeti világítás

A Yeelight leginkább a Xiaomi révén ismert, hiszen ez a gyártó felelős a Xiaomi világítástechnikai termékeinek egy részéért. A legújabb okos mennyezeti világítás egy nagyobb fényerejű világítás, amelynek a fényereje, színhőmérséklete alkalmazáson keresztül állítható.

Tovább olvasom about Yeelight okos mennyezeti világítás