Honor Band 4 szíjak olcsón

A Honor Band 4 még elég friss, de máris kaphatók különféle színű csere szíjak, még főleg szilikonból, de idővel vélhetőleg megjelennek a fém, bőr és egyéb szíjak is.

Tovább olvasom about Honor Band 4 szíjak olcsón

Honor Band 4 okoskarkötő teszt – jobb, mint a Mi Band 3?

A Honor Band 4 a Huawei egyik új okoskarkötője és elég jól sikerült darabról van szó, több tekintetben jobb, mint a népszerű (és amúgy szintén jó) Xiaomi Mi Band 3. Hogy miért jobb? Az is kiderül ebből a tesztből (és használati útmutatóból)!

Tovább olvasom about Honor Band 4 okoskarkötő teszt – jobb, mint a Mi Band 3?

Gocomma SATA, IDE > USB3 átalakító teszt

A belső merevlemezeket, SSD meghajtókat van hogy szeretnénk a számítógépen kívül, USB-n keresztül használni. Ezt megtehetjük egy merevlemez házzal is, de nincs mindig szükség rá tartósan és ilyenkor jöhet jól egy adapter, amivel USB-re köthetjük. Egy ilyet teszteltünk.

Tovább olvasom about Gocomma SATA, IDE > USB3 átalakító teszt

Xiaomi Mi MIX 3 teszt

A szerencsésebbek már kezükben tarthatják a Xiaomi legújabb csúcstelefonját, a Mi Mix 3- at és persze már elég sok teszt is született, leginkább kínai és angol nyelven. Azok kedvéért, akik sem kínaiul, sem angolul nem beszélnek összefoglaljuk a tesztek eredményét.

Tovább olvasom about Xiaomi Mi MIX 3 teszt

Utorch Q2 akkus asztali lámpa teszt – több, mint lámpa

A Utorch Q2 akkumulátoros asztali lámpa egy elég kellemes fényerővel rendelkező asztali lámpa (olvasólámpa), amely egyben egy LCD kijelzőn mutatja az időt, dátumot és a hőmérsékletet is. Plusz van egy hangulatvilágítási módja is.

Tovább olvasom about Utorch Q2 akkus asztali lámpa teszt – több, mint lámpa

Lenovo A5 teszt – erős ajánlat 30 000 Ft-ért

A Lenovo A5 egy kifejezetten olcsó (és spoiler: egész jó) mobiltelefon a Lenovo-tól, konkrétan a 100 $-os, vagyis a 30 000 Ft-os kategóriában indul, meglepően sok memóriával és kellemes kapacitású akkumulátorral.

Tovább olvasom about Lenovo A5 teszt – erős ajánlat 30 000 Ft-ért