300 lyukas zuhanyfej teszt

A 300 lyukas tusolófej (avagy 300 holes shower head) egy remek alternatíva a hagyományos zuhanyfejekre és szó szerint kb. két kiló kenyérért megvehető (olyan 600 Ft körül az AliExpress.com webáruházban).

Tovább olvasom about 300 lyukas zuhanyfej teszt

AD – 03 Automata szappanadagoló teszt – olcsó és jó

A hagyományos szappanadagolók karbantartás nélkül elég gyorsan kritikán aluli állapotba tudnak kerülni (és a mosogatószer adagolók is). Ezért az automata szappanadagoló nagyon hasznos, hiszen érintés mentesen lehet kinyerni belőle a szappant (vagy éppen a fertőtlenítő, vagy mosogatószert). Így egyrészt nem koszolod össze, másrészt elkerülheted a baktériumok elszaporodását. Bárhol be lehet szerezni, a különbség az árban van. Jelen teszt alanya egy olcsó példány, ami az ára ellenére (kb. 2800 Ft) egész jól néz ki és működik, ahogy kell.

Tovább olvasom about AD – 03 Automata szappanadagoló teszt – olcsó és jó

Huawei Band 3 Pro okoskarkötő teszt

A Huawei Band 3 Pro lényegében a Honor Band 4 drágább nagytesója, GPS-szel (a Honor Band 4 tesztet itt találod). Lényegében ugyanazt tudja, mint a Honor Band 4, csak kissé más külsőt kapott és GPS-t. Mindkettő egész jó, de a Huawei Band 3 Pro jelentősen drágább, jelenleg 100$ vagyis 30 – 35 000 Ft körül szerezhető be.

Tovább olvasom about Huawei Band 3 Pro okoskarkötő teszt

Xiaomi Mint Browser – böngésző a Xiaomi-tól

A Xiaomi egyik nagy erőssége, hogy számos alkalmazást is fejleszt a telefonjaira, tabletjaira. És ezek nem alibiből vannak, hogy csak elmondhassa a cég, hogy nekik ez is van, hanem sokszor felveszik a versenyt a népszerűbb megoldásokkal (lejátszó, böngésző, fájlkezelő, tűzfal, stb.) és persze teljesen reklámmentesek. Sajnos nem jellemző, hogy a Xiaomi bárki által elérhető tenné a saját alkalmazásait (hülye lenne, ugye…), de néha azért így tesz, mint most a böngészővel.

Tovább olvasom about Xiaomi Mint Browser – böngésző a Xiaomi-tól

Beelink GT1 MINI 4K médialejátszó (TV BOX) teszt

A Beelink GT1 MINI egy kifejezetten igényes, nem bazári megjelenésű és erős 4K médialejátszó,  Android 8.1-gyel és a gyártó saját fejlesztésű, egész jó felhasználói felületével. Nem csak médialejátszó, hanem egyben egy Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Ha csak a lényeg érdekel: igen, egészen jó, valahol itt kezdődik az, amire azt lehet mondani, hogy jó minőségű, 4K médialejátszó.

Tovább olvasom about Beelink GT1 MINI 4K médialejátszó (TV BOX) teszt

Acer Windows Mixed Reality VR szemüveg teszt

Az Acer Windows Mixed Reality szemüvege egy szokásos VR szemüveget jelent, mint az Oculus vagy a HTC Vive. A vélemények szerint ugyanazt az élményt adja, mint a Vive, vagy az Oculus, de olcsóbb. Olvasói teszt következik (egy ideig frissítve lesz az esetleges újabb tapasztalatokkal).

Tovább olvasom about Acer Windows Mixed Reality VR szemüveg teszt

Blitzwolf BW-FYE2 fülhallgató teszt

A Blitzwolf BW-FYE2 bluetooth fülhallgató a Blitzwolf jelenleg négytagú TWS fülhallgató családjának egyik tagja. Teljesen vezetéknélküli, de ennek ellenére 4 órán át használható egyetlen töltéssel, sőt, a doboza nem csak tárolja, hanem fel is tölti, akkor is, ha éppen úton vagy és a zsebedben van. Az előnyei ellenére nem igazán drága, jelenleg kb. 10 000 Ft.

Tovább olvasom about Blitzwolf BW-FYE2 fülhallgató teszt

EACHLINK H6 Mini médialejátszó (TV BOX) teszt

Az EACHLINK H6 egy 6K lejátszást is ígérő médialejátszó (avagy TV BOX). Megérkezett a teszt példány, így neki is ugrottunk és elsőre eléggé ígéretes volt, de sajnos van egy nem mindenkit érintő probléma vele. Jelenleg elég olcsó, kb. 11 000 Ft, ami a 3 GB memóriát (RAM) figyelembe véve elég szerény.

Tovább olvasom about EACHLINK H6 Mini médialejátszó (TV BOX) teszt