Xiaomi Aqara Gateway Hub – megérkezett az új változat!

A Xiaomi gateway a Xiaomi okos eszközök központi egysége, egy halom eszköz (világítás, párásító, mobiltelefon, stb.), érzékelő (hő, pára, mozgás, stb.) összeköthető vele és rajta keresztül vezérelhető, vagy adat szerezhető meg (hőmérséklet, páratartalom, stb.). Tulajdonképpen egy okos otthon alapja. Most megjelent a legújabb változata, immáron Apple HomeKit támogatással.

Tovább olvasom about Xiaomi Aqara Gateway Hub – megérkezett az új változat!

Automata szappanadagoló olcsón

Az automata szappanadagoló nagyon hasznos, hiszen érintés mentesen lehet kinyerni belőle a szappant (vagy éppen a fertőtlenítőszert). Így egyrészt nem koszolod össze, másrészt elkerülheted a baktériumok elszaporodását. Bárhol be lehet szerezni, a különbség az árban van. Most egy egész olcsót ajánlunk, ami az ára ellenére (kb. 2800 Ft) egész jól néz ki.

Tovább olvasom about Automata szappanadagoló olcsón

Xiaomi orrszőrnyíró

Az orrszőrnyíró nem tipikusan az a termék, amit ne lehetne bárhol egész olcsón beszerezni. A Xiaomi megoldása kicsit drágább (jelenleg kb. 3800 Ft), ugyanakkor szuper exkluzív megjelenésű és minőségű.

Tovább olvasom about Xiaomi orrszőrnyíró

BlitzWolf BW-LT10 mozgásérzékelős világítás

A BlitzWolf BW-LT10 egy konnektorba dugható, olcsó, mozgásérzékelős éjjeli világítás. Fényereje 1 W, tehát nem a normál világítás kiváltására szánja a gyártó, hanem arra, hogy ne totál sötétben kelljen botorkálni.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-LT10 mozgásérzékelős világítás

Xiaomi Youpin S2101 – luxus vízforraló

A Xiaomi kétféle terméket készít: jót és a konkurenciához képest sokkal olcsóbbat és a megszokotthoz képest kategóriákkal jobbat és persze drágábbat. Ilyen az a vízforraló is, amely 3 (!) másodperc alatt ad forró vizet, ráadásul a víz hőmérséklete is szabályozható.

Tovább olvasom about Xiaomi Youpin S2101 – luxus vízforraló

Digoo DG-UB01 UV fényes fogkefe sterilizáló

A fogak jó állapotának megőrzéséhez fontos a szájban lévő baktériumok mennyiségének csökkentése, amin nem segít az, ha a fogkefe idővel tele lesz baktériummal. Amire nyilván megvan az esély, hiszen nem jellemző, hogy bárki is fertőtlenítené a fogkeféjét. Ezen viszont lehet segíteni UV fényes sterilizálással.

Tovább olvasom about Digoo DG-UB01 UV fényes fogkefe sterilizáló