300 lyukas zuhanyfej teszt

A 300 lyukas tusolófej (avagy 300 holes shower head) egy remek alternatíva a hagyományos zuhanyfejekre és szó szerint kb. két kiló kenyérért megvehető (olyan 600 Ft körül az AliExpress.com webáruházban).

Tovább olvasom about 300 lyukas zuhanyfej teszt

AD – 03 Automata szappanadagoló teszt – olcsó és jó

A hagyományos szappanadagolók karbantartás nélkül elég gyorsan kritikán aluli állapotba tudnak kerülni (és a mosogatószer adagolók is). Ezért az automata szappanadagoló nagyon hasznos, hiszen érintés mentesen lehet kinyerni belőle a szappant (vagy éppen a fertőtlenítő, vagy mosogatószert). Így egyrészt nem koszolod össze, másrészt elkerülheted a baktériumok elszaporodását. Bárhol be lehet szerezni, a különbség az árban van. Jelen teszt alanya egy olcsó példány, ami az ára ellenére (kb. 2800 Ft) egész jól néz ki és működik, ahogy kell.

Tovább olvasom about AD – 03 Automata szappanadagoló teszt – olcsó és jó

Xiaomi Smartmi Pure párásító teszt

Hasonlóan a túl párás levegőhöz, a túl száraz is levegő is számos egészségügyi problémát okozhat és okoz is sokaknak. Ebben segít a Xiaomi párásítója, amely a természetes párolgás elvén működik, amely egyébként a legjobb párásítási megoldás (egészség szempontjából is és mert használható csapvízzel).

Tovább olvasom about Xiaomi Smartmi Pure párásító teszt

Elektromos olló nagyon olcsón

Az ollók ezer éve a szolgálatunkban állnak, de az elektromos ollók még csak egy ideje, pedig ha egyszer próbáltál egyet, akkor lehet, hogy nem kívánod vissza a hagyományos ollókat.

Tovább olvasom about Elektromos olló nagyon olcsón

Xiaomi JIMMY hordozható magasnyomású mosó

A Xiaomi-tól már semmi sem szokatlan, most épp egy hordozható magasnyomású mosóval lepték meg a vásárlóközönséget. Hordozható, így nem kell vezeték sem a használatához, sőt, a vizet is hordozhatóvá lehet tenni. Így bárhol, bármikor használható. Megfizethető, az ára jelenleg kb. 56 000 Ft.

Tovább olvasom about Xiaomi JIMMY hordozható magasnyomású mosó

Xiaomi Mijia Townew T1 – automata szemetes a Xiaomi-tól

A Xiaomi Mijia Townew T1 egy automata szemetes a Xiaomi-tól. Ez esetben az automata jelzőt nem csak azzal érdemli ki, hogy automatikusan kinyílik, amikor ki akarnál dobni valamit, hanem a szemetet is becsomagolja, sőt, még az új szemeteszsákról is gondoskodik!

Tovább olvasom about Xiaomi Mijia Townew T1 – automata szemetes a Xiaomi-tól

Xiaomi Smartmi Pure párásító bemutató

Hasonlóan a túl párás levegőhöz, a túl száraz is levegő is számos egészségügyi problémát okozhat és okoz is sokaknak. Bár lehet ellene védekezni, de sajnos a párásítók közti választás közel sem egyértelmű.

Tovább olvasom about Xiaomi Smartmi Pure párásító bemutató

Xiaomi Aqara Gateway Hub – megérkezett az új változat!

A Xiaomi gateway a Xiaomi okos eszközök központi egysége, egy halom eszköz (világítás, párásító, mobiltelefon, stb.), érzékelő (hő, pára, mozgás, stb.) összeköthető vele és rajta keresztül vezérelhető, vagy adat szerezhető meg (hőmérséklet, páratartalom, stb.). Tulajdonképpen egy okos otthon alapja. Most megjelent a legújabb változata, immáron Apple HomeKit támogatással.

Tovább olvasom about Xiaomi Aqara Gateway Hub – megérkezett az új változat!