Ulefone Armor 6 bemutató – elpusztíthatatlan telefon

Az Ulefone Armor 6 az Ulefone egyik katonai szintű strapabíró, vízálló telefonja, amely erős hardverrel és hosszú üzemidővel rendelkezik. Az ára bár nem alsó kategóriás, azért még megfizethető, jelenleg 127 000 Ft.

Tovább olvasom about Ulefone Armor 6 bemutató – elpusztíthatatlan telefon

2018 legerősebb telefonjai

Ha csúcsteljesítményre vágysz, akkor a 15 legerősebb mobiltelefon közül válassz, amelyek között valójában nincs is olyan nagy különbség (árban viszont igen).

Tovább olvasom about 2018 legerősebb telefonjai

GOME U7 okostelefon bemutató – durván jó ajánlat!

A GOME U7 jelenleg nem kerül 30 000 Ft-ba sem, de ennek ellenére nyolc magos processzorral, 4 GB memóriával (RAM), 64 GB tárhellyel és írisz felismeréssel látta el a gyártó. Ja és nem mellékesen nagy kijelzővel. A vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about GOME U7 okostelefon bemutató – durván jó ajánlat!

Ezzel olcsón védheted a mobiltelefonod, tableted, laptopod nyílásait

Minden mobiltelefon, tablet és laptop rendelkezik egy vagy több be vagy kimeneti nyílással, amelyek gyakran nem védettek. Így a por, kosz, stb. könnyen bejuthat, na meg talán nem is annyira szép. Ezen könnyen lehet segíteni, mivel seregnyi porvédő dugót lehet venni szinte 0 forintért, amellyel egyrészt védett lesz a nyílás, másrészt szebb is lesz.

Tovább olvasom about Ezzel olcsón védheted a mobiltelefonod, tableted, laptopod nyílásait

Huawei P30 bemutató

Egyre többet tudni a Huawei P30-ról és most elérhetővé vált egy videó az alap (tehát nem a Pro) változatról. Nézzük meg mi várható (ami persze még változhat és ha így lesz ez a bejegyzés frissítésre kerül majd).

Tovább olvasom about Huawei P30 bemutató