Tanix TX5 Max médialejátszó (TV BOX) teszt

A Tanix TX5 Max médialejátszó kimaxolja a médialejátszó fogalmát, mindent ad, ami fel szokott merülni igényként: dual wifi (2.4GHz + 5GHz), külső wifi antenna, bluetooth, 1000Mbps LAN, USB, 4GB RAM, modern processzor. Természetesen Android 8.1 a szoftvere, így nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Az ára egyáltalán nem magas, a jelenlegi kedvezményes áron kb. 14 000 Ft. Vásárlásért kattints ide.

Hogy mennyire jó, vagy sem? Azt megtudod ebből a tesztből!

Tovább olvasom about Tanix TX5 Max médialejátszó (TV BOX) teszt

X88 Smart médialejátszó (TV BOX) bemutató – körben Android 9

Már ugrál a gyomrod a négyszög formáktól? Semmi gond, az X88 Smart tévé okosító egy szabályos kör alakú médialejátszó.  Persze alapvetően ugyanúgy egy 4K médialejátszóról (TV BOX) van szó, Android 9-cel. Az ára nem magas, jelenleg 16 500 Ft.

Tovább olvasom about X88 Smart médialejátszó (TV BOX) bemutató – körben Android 9

A95X Max médialejátszó és számítógép – meghajtóval bővíthető 😮

A médialejátszók terén nem igazán vannak nagy újdonságok, azonban az A95X Max felkavarja az állóvizet azzal, hogy képes befogadni egy 2.5″ méretű merevlemezt, vagy SSD meghajtót, maximum 2TB méretben. Sőt, használható videók rögzítésére, felvételre is, valamint ezúttal egy kijelzővel is rendelkező médialejátszóról van szó. Tulajdonképpen erősen számítógép jellegű, csak Android-dal. Ennek ellenére nem igazán drága, jelenleg kb. 22 000 Ft.

Tovább olvasom about A95X Max médialejátszó és számítógép – meghajtóval bővíthető 😮

Beelink GT1 MINI 4K médialejátszó (TV BOX) teszt

A Beelink GT1 MINI egy kifejezetten igényes, nem bazári megjelenésű és erős 4K médialejátszó,  Android 8.1-gyel és a gyártó saját fejlesztésű, egész jó felhasználói felületével. Nem csak médialejátszó, hanem egyben egy Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Ha csak a lényeg érdekel: igen, egészen jó, valahol itt kezdődik az, amire azt lehet mondani, hogy jó minőségű, 4K médialejátszó.

Tovább olvasom about Beelink GT1 MINI 4K médialejátszó (TV BOX) teszt

Tanix TX5 Max – médialejátszó kimaxolva

A Tanix TX5 Max médialejátszó kimaxolja a médialejátszó fogalmát, mindent ad, ami fel szokott merülni igényként: dual wifi (2.4GHz + 5GHz), külső wifi antenna, bluetooth, 1000Mbps LAN, USB, 4GB RAM, modern processzor. Természetesen Android 8.1 a szoftvere, így nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Az ára nem magas, jelenleg 19 000 Ft.

Ja és egy kijelzővel is rendelkező médialejátszóról van szó.

Tovább olvasom about Tanix TX5 Max – médialejátszó kimaxolva

Q + médialejátszó (TV BOX) bemutató – szép, erős és olcsó

A Q + médialejátszó gyártója durván rágyúrt a dizájnra, szakítva a szokásos formával és világítással ellátva a lejátszót. Amolyan gamer designról van szó. Persze alapvetően ugyanúgy egy 4K médialejátszóról (TV BOX) van szó, Android 8.1-gyel és nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Az ára igen szerény, jelenleg 12 200 Ft.

Tovább olvasom about Q + médialejátszó (TV BOX) bemutató – szép, erős és olcsó

Sunvell T95Q médialejátszó (TV BOX) bemutató – lekerekítve!

A Sunwell sportot űz a különleges megjelenésű médialejátszók gyártásából és így van ez a Sunvell T95Q esetén is, amely egy szabályos kör alakú lejátszó, némi világítással az oldalán.  Persze alapvetően ugyanúgy egy 4K médialejátszóról (TV BOX) van szó, Android 8.1-gyel és nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Az ára nem magas, jelenleg 18 500 Ft.

Tovább olvasom about Sunvell T95Q médialejátszó (TV BOX) bemutató – lekerekítve!